Andreea Esca a fost părăsită. Vedeta a vorbit despre despărțirea dureroasă: „AȘTEPT SĂ MĂ SUNE EL”

Andreea Esca a fost părăsită. Vedeta a vorbit despre despărțirea dureroasă: „AȘTEPT SĂ MĂ SUNE EL”

 Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV.

Vedeta are peste 2 decenii la pupitrul știrilor de la PRO TV, iar în lumea televiziunii ar fi început deja să apară pariuri cu privire la cine se va retrage primul, ea sau Dan Negru.

Astfel că știrista a clarificat cât se poate bine situația și a explicat că este convinsă de faptul că nici ea și nici prezentatorul de la Antena 1 nu se vor retrage prea devreme.

Totuşi, în viaţa personală, Andreea Esca trăieşte şi clipe dureroase. Ce s-a întâmplat încât ea a ajuns să zică „Aștept să mă sune el”, pe B1tv.ro

Știrista a fost recent întrebată dacă s-a gândit vreodată să intre în politică, iar cu această ocazie, Andreea Esca a precizat că a avut numeroase oferte, dar că niciodată nu a fost interesată.

„Da. Mi s-a propus de mai multe ori, dar nu este ceva ce îmi doresc”, a spus Andreea Esca. Altfel, recent, prezentatoarea TV a deschis un complex turistic, la Porumbacu. Vedeta spune că planurile de viitor sunt să primească în continuare oaspeți, pe care să îi ajute să se bucure de frumusețea zonei, potrivit cancan.ro.

Comenteaza