Andreea Bălan are un nou iubit! Vedeta își asumă relația și se afișează public cu el

Andreea Bălan are un nou iubit! Vedeta își asumă relația și se afișează public cu el
| Foto: spynews.ro.

Andreea Bălan iubește din nou și este să fie mai fericită ca niciodată alături de noul său iubit.

Andreea Bălan iubește și e iubită! Artista radiază de fericire la brațul bărbatului alături de care trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste. În urmă cu puțin timp, artista a făcut publice primele imagini alături de partenerul de viață, cel care îi aduce în prezent zâmbetul pe buze, o răsfață, și o face să se simtă cea mai importantă.

La începutul acestui an, în luna ianuarie, Andreea Bălan spunea, în cadrul unui interviu că tot universul se bazează pe iubire, punctând că statusul ei sentimental e extrordinar. Vedeta mărturisea atunci că este foarte fericită și recunoscătoare cu tot ceea ce are în viața mea însă spunea că își dorește să păstreze discreția asupra vieții personale.

În urmă cu ceva vreme, Andreea Bălan a vorbit despre persoanele dragi din viața ei și a mărturisit că pune mai mult preț de cei dragi și pe relațiile sociale, decât pe partea materială.

”Eu dacă aleg pe cineva aleg pentru că îmi place de cineva nu pentru că aș avea nevoie de cineva. Oamenii au absolut tot ce contează femeie sau bărbat sau pur și simplu un om în normal care tu alegi un suflet potrivit pentru tine. Trebuie să alegi un suflet care e bun pentru tine, potrivit pentru tine și nu te uiți la niciun aspect de genul ăsta, alegi sufletul și aleg iubirea.

Am mai dat interviu și am fost întrebat ce aș alege, clar iubirea pentru că suntem aici să iubim să fim iubiți și tot universul este făcut din iubire. Nu contează absolut nimic altceva decât iubirea, nimic până la urmă. Banii se fac, dacă ai cap îi faci și eu singură îi fac de 20 de ani. Pentru mine banii nu mai este o problemă de foarte mult timp așa că în general trebuie să primeze iubirea, dragostea”, a spus Andreea Bălan, potrivit spynews.ro.
 
 
 
 

Comenteaza