Andra și-a găsit puterea să facă anunțul dureros... după 13 ani de căsnicie: „Să stai lângă mine, să nu simți nimic…”

Andra și-a găsit puterea să facă anunțul dureros... după 13 ani de căsnicie: „Să stai lângă mine, să nu simți nimic…”
| Foto: ziareonline.ro

Andra a surprins pe toată lumea cu ultima postare de pe Facebook. Anunțul ei a fost șocant.

În urmă cu doar câteva zile, una dintrel cele mai puternice voci din țara noastră a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani. Astfel, artista a decis să le facă fanilor o surpriză de zile mari! Andra a scos o nouă piesă, intitulată ”Timpul” .

”Astăzi de ziua mea vreau să vă fac un cadou, lansez o nouă piesă la ora 17:00 pe canalul meu de Youtube. Să fiți acolo cu comentarii și abia aștept părerea voastră despre această melodie „Timpul”, le-a transmis andra fanilor din mediul online.

Cu toate acestea, de-a lungul timpului, s-a tot speculat faptul că ar exista diferite probleme în relația cu soțul ei, Cătălin Măruță. Însă, artista demonstrează ca de fiecare dată că totul este perfect în viața ei de cuplu.

„Duci lupte prea multe si e prea ciudat
Sa stai langa mine sa nu simti nimic
Te uiti inocent, eu ma uit supara
Cum poti sa te intrebi ce ne-a indepartat

Partajul la doi ce prostie, dar ce sa
impart Cand toate care ne adunau acum ne despart

As lasa timpul sa
termine filmul Dar sunt facuti, din pacate, sa tot caut altceva
Tu lasa-mi iubirea sa caute drumul
Si poate intr-o viata planetelor noastre s-or alinia”, sunt doar câteva dintre versurile piesei.

Jurata a decis să mai împărtășească un moment important din viața de cuplu. Le-a spus colegilor despre momentul în care a fost cerută în căsătorie de Cătălin Măruță. Se pare că întregul moment a avut loc în Veneția, iar artista a fost extrem de emoționată de gestul soțului ei, dar și de atmosferă.

„Acolo am primit inelul de logodnă la Veneţia. Da, pe gondolă. Nu, a fost romantic. A luat două pahare de şampanie, a luat o şampanie, gondolierul ne cânta. Nu mai ştiu, îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoţionată şi când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoţionată am fost.

Voiai să sară în apă, lasă aşa, mai bine că n-a cântat. Ne stricam viitorul. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor.”, a mai declarat Andra, potrivit ziareonline.ro

Comenteaza