Andra Măruță nu duce deloc lipsa banilor. Ce sume face cântăreața lunar

Andra Măruță nu duce deloc lipsa banilor. Ce sume face cântăreața lunar
| Foto: cancan.ro

Andra Măruță se poate lăuda cu sume lunare imense, pe care le câștigă datorită talentului ei muzical.

Fie că este vorba de încasările din Youtube, concerte sau salariul de jurată pentru Românii au Talent, cântăreața reușește să strângă mii de euro.

Alexandra Irina Măruță, știută de fanii săi sub numele de Andra, este cunoscută pentru performanțele sale muzicale care au adus-o la acest nivel. Pe canalul său de Youtube, vedeta are peste 1,8 milioane de abonați care îi ascultă piesele. Potrivit surselor, ar câștiga cel puțin peste 1.000 de dolari pe lună din vizualizările pe care i le aduc fanii. 

În funcție de numărul de vizualizări, de perioadă și de reclamele care intră pe piesele sale, se estimează că Andra ar avea venituri din youtube în 30 de zile chiar șu de 3.500 de dolari.

Andra este jurată la Românii au Talent încă de la primul sezon al emisiunii. Potrivit surselor, producătorii show-ului de divertisment de la PRO TV nu se zgârcesc când vine vorba de una dintre cele mai căutate artiste. Astfel, soția lui Cătălin Măruță ar primi suma de 12.000 de euro pe lună. 

Filmările pentru Românii au Talent durează patru luni pe an. Ca urmare, pentru un singur sezon, Andra Măruță ar primi suma de 48.000 de ori. Pe lângă aceste sume, cântăreața primește câteva mii de euro și pentru cântările sale la evenimente private. Sumele sunt perfect justificate, după ce se poate mândri cu o carieră de atât de mulți ani, piese care au ajuns hit și colaborări de renume.

Comenteaza