Andra Măruță este însărcinată?! Declarații despre al treilea copil: „Este o binecuvântare. David vrea un frate”

Andra Măruță este însărcinată?! Declarații despre al treilea copil: „Este o binecuvântare. David vrea un frate”

Celebra artistă, Andra Măruță, spune că fiul ei cel mare și-ar mai dori un frate.

Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin Măruță, alături de care are și doi copii. Aceștia au împlinit 14 ani de căsnicie, iar cu această ocazie au vorbit și despre posibilitatea unui alt copil.

„Nu văd bine întrebarea (n.r. râde). Nu avem în plan acest lucru, dar niciodată să nu spui niciodată. David vrea un frate, eu nu zic nu…(…) Să fie grădiniță aici de copii. Copilul este o binecuvântare, dar vine când vrea Dumnezeu”, a spus Andra, pe Instagram.

Vedeta și-a deschis sufletul în fața admiratorilor săi și le-a povestit acestora cum au decurs primele întâlniri cu Cătălin Măruță. Cântăreața a dezvăluit faptul că nu l-a plăcut de la bun început pe actualul său partener și nici nu l-a putut vedea ca pe bărbatul alături de care își va petrece întreaga viață.

“Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra, potrivit ciao.ro.

Comenteaza