Anamaria Prodan, prinsă cu mâța-n sac!Vedeta se întâlnește cu bărbați când Reghe este în cantonament

Anamaria Prodan, prinsă cu mâța-n sac!Vedeta se întâlnește cu bărbați când Reghe este în cantonament

În timp Laurențiu Reghecampf, este în cantonament la Brașov cu fotbaliștii de la Universitatea Craiova, Anamaria Prodan ia prânzul în oraș, în compania unor bărbați.

Zilele trecute, fotoreporterii EVZ au întâlnit-o pe Anamaria Prodan în compania a doi bărbați, dintre care de unul extrem de apropiată. În peisaj nu era și Laurențiu Reghecampf, ci doar fiica ei, Sarah.

Cu zâmbetul pe buze, semn că toate știrile și zvonurile despre divorțul de soțul ei nu au afectat-o foarte tare, Anamaria arată mai bine ca niciodată.

Îmbrăcată într-o pereche mulată de blugi și tocuri înalte, la care a accesorizat o geantă de zeci de mii de euro, Prodanca s-a conversat minute bune cu cei doi bărbați.

Conform surselor noastre, ambii bărbați erau finii familiei Reghecampf, explicându-se astfel apropierea dintre ei și modul în care Anamaria interacționa cu ei.

Pentru că Sarah este în continuare în vacanță și nu a început nici antrenamentele, profită de timpul liber și îl petrece cât mai mult alături de mama ei. De când este în România, Sarah Dumitrescu, nu a fost văzută ieșită în cluburile sau cafenele de fițe din Capitală, ci doar la masă sau prin centrele comerciale alături de frații ei.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt nași de profesie, având peste 80 de fini, de cununie, dar și de botez.

Extrem de sociabilă și foarte apropiată de toți cei pe care i-a cununat sau botezat, Anamaria încearcă pe cât de mult poate să se întâlnească cu ei sau măcar să le răspundă la telefon atunci când aceștia au nevoie de vreun sfat de la ea.

Chiar dacă se apropie ușor de 100 de fini, Prodanca susține că de absolut toți se simte extrem de apropiată și că îi consideră parte din familia ei, potrivit evz.ro.

Comenteaza