Anamaria Prodan MINTE! Acuzația vine chiar din partea finei ei! Ce bani avea vedeta, de fapt, când l-a întâlnit pe Reghe

Anamaria Prodan MINTE! Acuzația vine chiar din partea finei ei! Ce bani avea vedeta, de fapt, când l-a întâlnit pe Reghe
| Foto: ziareonline.ro

 Anamaria Prodan s-a lăudat că are o avere de milioane pe care a clădit-o fără soțul ei Reghecampf. 

Ramona Lăzuran, fina cuplului Prodan-Reghecampf, susține că, în momentul în care și-au unit destinele, cei doi trăiau din salariu antrenorului de la Snagov și din banii câștigați de Anamaria, în urma unei emisiuni televizate.

Pe de altă parte, Prodan susține că averea familiei se ridică la 100 de milioane de euro, din care Reghecampf nu se va alege decât cu anumite proprietăți.

”Eu îi cunosc pe acești oameni foarte bine, vorbesc cu ei, am vorbit cu ei, sunt parte din mine și familia mea, parte din copilul meu pentru că sunt părinți spirituali pentru Maya, fiica mea. Ei trăiau destul de modest, în ciuda faptului că doamna Ionela Prodan avea un statut și o avere impresionantă și atunci.

Ei au plecat amândoi, însă nu de la aceste milioane de care vorbim acum că sunt de împărțit. Au pornit de la un salariu la FC Snagov, iar Anamaria de la un salariu de la o televiziune, care nu era atât de mare cum crede lumea.

Au muncit împreună și au crescut împreună. Însă, hai să nu mai aruncăm cu piatră pentru că Laurențiu Reghecampf nu este crescut de nimeni. Eu nu cred că nașa mea, Anamaria Prodan, și-ar fi luat vreodată lângă ea un nimeni. Omul acesta s-a născut cineva, a muncit enorm. A plătit cu prețul copilăriei tot ce are și cine este. Pentru că el nu a avut copilăria pe care au avut-o toți copiii, el a muncit enorm pentru a ajunge unde a ajuns, ca jucător în primul rând”, a declarat Ramona Lăzuran, conform Wowbiz.ro, citat de ziareonline.ro.

Comenteaza