Anamaria Prodan, mesaj pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea a anunțat că divorțează de soț

Anamaria Prodan, mesaj pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea a anunțat că divorțează de soț
| Foto: wowbiz.ro

Ilinca Vandici și-a anunțat separarea de soțul ei, moment în care tot mai multe persoane i-au trimis mesaje de încurajare dar nu numai. 

În weekend-ul ce tocmai a trecut, după multe zvonuri apărute în spațiul public, referitoare la mariajul său, Ilinca Vandici a spus adevărul.

Printr-un mesaj public, prezentatoarea de la ”Bravo, ai stil” a anunțat că ea și Andrei Neacșu au decis să se separe, nespecificând dacă va urma sau nu și un divorț între ei.

Momentan, afaceristul s-a mutat din casa familiei, acolo unde vedeta a rămas cu fiul ei și cu soacra, continuând, subliniază ea, să-l crească pe Zian ca doi părinți implicați și dedicați acestuia.

Anamaria Prodan, trecută și ea printr-o separarea de soț, a fost printre primele persoane publice care i-au dat curaj vedetei de la Kanal D2.

”Te iubesc! Ești numărul 1”, a fost mesajul impresarei pentru Ilinca Vandici.

Ulterior, și alte persoane care apar pe micul ecran s-au alăturat Ilincăi și au încurajat-o prin cuvinte de suflet.

Unul dintre colegii săi din emisiunea de fashion ori Elena Ghoerghe sunt printre celebritățile care cred că după o așa situație delicată, pe strada Ilincăi Vandici va răsări din nou soarele, iar ea și fiul său vor fi binecuvântați de ceea ce le-a pregătit destinul, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza