Anamaria Prodan face scandal. Vedeta a răbufnit după ce a fost prinsă cu un bărbat celebru: „Prea v-am lăsat milogilor să vă…!”

Anamaria Prodan face scandal. Vedeta a răbufnit după ce a fost prinsă cu un bărbat celebru: „Prea v-am lăsat milogilor să vă…!”
| Foto: ziareonline.ro

Anamaria Prodan spune că nu mai suportă acuzaţiile aduse, pe care le consideră nefondate, şi a trecut la ameninţări.

„Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu de azi, pe care-l mai aud că îndrăznește să pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singură mână pana nu mai știe cu buletinul în mână cum îl cheamă ! Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap„, a atacat Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa
Dan Alexa și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui episod controversat. La finalul partidei dintre Astra şi Botoşani, din 2019, soţia lui Reghecampf a fost surprinsă de camere în timp ce i-a dat un pumn în faţă antrenorului de atunci al giurgiuvenilor.

Anamaria Prodan şi-a dezvăluit tatuajul chiar într-o postare pe reţelele de socializare de acum două zile. Deşi are mai multe tatuaje, cel cu chipul lui Laurenţiu Reghecampf a durut-o cel mai tare.

”Pentru mine familia înseamnă totul pe pământ. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar asta a fost cumplit, (…) a durut rău de tot”, a spus Ana-Maria Prodan. ”Am stat 9 ore și n-am făcut decât 2 minute pauză. S-au minunat toți”, a completat Anamaria Prodan, conform Playsport.
În cazul în care va divorţa de Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan ar putea lua decizia de a şterge tatuajul, aşa cum a făcut şi Alina Vidican cu Cristi Borcea, potrivit ziareonline.com.

Comenteaza