Anamaria Prodan este în culmea fericirii! Vedeta a dat vestea cea mare pe Instagram

Anamaria Prodan este în culmea fericirii! Vedeta a dat vestea cea mare pe Instagram

Anamaria Prodan se mândrește cu pisica ei pe rețelele de socializare.
 

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Celebra impresară are o familie unită, în ciuda tuturor zvonurile din ultimele luni. Pe pagina ei de Innstagram, sexy-impresara a împărătșit un moment fericit din viața ei.

În urmă cu puțin timp, Anamaria Prodan a distribuit un videoclip cu pisica ei, sfinxul Enzo.

Animalul este deja vedetă pe Instagram, iar blondina a vrut să împărtășească cu fanii ei cât de deștept este motanul. Enzo a învățat într-o singură zi să folosească toaleta, lucru care a binedispus-o pe celebra impresară. 

„Cine are cel mai deștept motănel de pe mapamond? NOI! Enzo pisoiul SPHINX intr-o zi a învatat ca pipi se face la toaleta”, a scris Anamaria Prodan, în descrierea videoclipului.

Anamaria Prodan și Enzo sunt de nedespărțit de mai bine de doi ani de zile. Vedeta nu a fost niciodată dana pisicilor și a avut niciodată una, până l-a întâlnit pe Enzo. După ce a aflat de la o prietenă de rasa sfinx, Anamaria Prodan a văzut în aceeași zi o emisiune în care se vorbea despre aceeași rasă de pisică.

Soția lui Laurențiu Reghecampf  nu a mai stat pe gânduri și a sunat imediat la crescătorie. Acolo, vedeta l-a întâlnit pe Enzo, care nu s-a mai dezlipit de ea. Un astfel de exemplar costă în jur de 500 și 2000 de euro.

„N-am apucat să intru că direct a sărit pe mine. Mi-a stat inima, am crezut că mor. Cu ghearele stătea agățată de cămașă. Am dat-o jos și iar în păr direct. Se ținea de mine de toate hainele. Am plătit pisica, am plecat cu ea în mașină, din momentul ala a fost nedezlipită de mine. Deci nu știu dacă în afară de câini mei am iubit vreodată pe cineva cum iubesc arătarea asta”, a povestit Anamaria Prodan, la tv, potrivit wowbiz.ro

Comenteaza