Anamaria Prodan are un nou iubit. Vedeta face dezvăluiri FĂRĂ PERDEA: ,,Îmi place foarte tare un bărbat, mă așteaptă până la divorț"

Anamaria Prodan are un nou iubit. Vedeta face dezvăluiri FĂRĂ PERDEA: ,,Îmi place foarte tare un bărbat, mă așteaptă până la divorț"

Anamaria Prodan a vorbit în cadrul unui podcast despre faptul că există un nou bărbat în viața ei.
 

În cadrul podcast-ului ,, Fiță cu Adiță", Anamaria Prodan a vorbit despre cum are o nouă cucerire și este foarte fericită, deoarece îi place foarte tare de acest bărbat, iar el o va aștepta până când va divorța de Laurențiu Reghecampf. Ea consideră că în sfârșit a găsit pe cineva care se ridică la așteptările ei.

Anamaria Prodan și-a găsit fericirea și este din nou capabilă să iubească? Femeia de afaceri a spus că a cunoscut un om foarte bogat din Emiratele Arabe și este fericită că în sfârșit a găsit un om care se ridică la standardele ei.

,,Este dintr-o altă lume, foarte de sus", a spus Anamaria Prodan despre noua ei cucerire.

Anamaria Prodan nu a trecut prin cea mai ușoară perioadă în ultimul timp, dar se pare că soarele. a ieșit din nou pe strada ei și a reușit să cunoască un bărbat, de care este foarte mândră și simte că este bărbatul pe care și l-a dorit mereu.

Vedeta a spus că îi place foarte tare de cineva și că bărbatul o va aștepta până când va divorța. ea consideră că viitorul ei soț nu are nicio șansă dacă nu este perfect pentru copii și dacă nu simte că va face orice pentru copiii ei.

,Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez. Dacă nu este perfect pentu copiii mei, viitorul meu soț, sau iubit, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă.", a declarat Anamaria Prodan, potrivit spynews.ro.




 
 
 

Comenteaza