Anamaria Prodan a câștigat în instanță! Gigi Becali este bun de plată: ”El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă”

Anamaria Prodan a câștigat în instanță! Gigi Becali este bun de plată: ”El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă”
| Foto: wowbiz.ro

Gigi Becali a fost sancițonat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării!

Gigi Becali a fost sancționat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce Anamaria Prodan i-a făcut plângere. Patronul FCSB a fost atacat public, referitor la derapajele avute de-a lungul timpului, de sexy-impresara, cea care a și publicat decizia pe contul său de Instagram, iar apoi l-a atacat pe finanțatorul de la FCSB.

Scandalul dintre cei doi a început în iarnă, iar motivul principal a fost transferul lui Dennis Man la Parma. O declarație controversată făcută de patronul de fotbal a făcut-o pe soția lui Laurențiu Reghecampf să-i facă plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

„ Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alții, în această societate în care trăim cu toții – cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri. Tot așa ne învață și: biserica, mămica în primii 7 ani de viață, școala, legea, statul. Pe unii din noi… pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează “tâmpeniile” celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă… Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și a jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă?  Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită?”, a scris Anamaria Prodan, pe contul său de Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza