Alexandra Stan scandalizează, din nou, internetul. Cum s-a afișat vedeta în public: „Ferească Dumnezeu. Păcat de tine!” 

Alexandra Stan scandalizează, din nou, internetul. Cum s-a afișat vedeta în public: „Ferească Dumnezeu. Păcat de tine!” 
| Foto: wowbiz.ro

Alexandra Stan a publicat unele fotografii fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare motiv pentru care fanii au taxat-o dur.
 

Alexandra Stan și-a început activitatea artistică încă din anul 2009, iar de atunci cariera sa a cunoscut succes după succes, deși drumul prin viață nu i-a fost unul presărat numai cu lucruri bune.

La 32 de ani, dacă privim la primele sale apariții în calitate de persoană publică, imaginea celebrei artistei s-a schimbat destul de mult.

Pe lângă detaliile legate de look, mai sunt și altele care fac diferența. Vestimentația este alta acum, una mult mai îndrăzneață, iar atitudinea a căpătat și ea proporții de femeie ce nu dă doi bani pe gura lumii, ținând cont doar de propriile plăceri.  

Așa se face că nu de puține ori, Alexandra Stan a uimit pe toată lumea cu aparițiile sale sexy, în unele cazuri, chiar nud.

Însă, deși sunt mulți admiratori care apreciază nuditatea ei și lipsa de inhibiții, complimentând-o ori de câte ori publică vreo imagine mai deocheată, pentru că este posesoarea unui trup zvelt, pentru care trage din greu la sală, sunt și oameni pentru care astfel de imagini nu sunt deloc potrivite pentru a fi făcute publice. 

Aceștia, acum când diva a pozat fără lenjerie intimă, lăsându-și posteriorul la vedere, au pus-o la zid pentru felul prin care, spun ei, se promovează.

Artista s-a fotografiat pe canapea, purtând doar un hanorac, fără a avea însă îmbrăcăminte și în partea de jos a corpului. Motiv pentru care cei din mediul online s-au aprins imediat, fiecare spunându-și părerea dură despre blondină. 

Internauții sunt de părere că prin astfel de postări, Alexandra Stan nu face decât să își strice imaginea clădită atâția ani prin muncă, făcându-i astfel și pe ei să nu o mai urmărească în online.

Ba mai mult decât atât, unii spun că artista apelează la astfel de gesturi tocmai pentru că ar fi intrat într-un con de umbră și doar așa mai poate căpăta atenția de care ar avea nevoie.

”Nu-ți face cinste atât de multă vulgaritate și obscenitate”, ”Nu ești cuminte deloc”, ”Cred că ți-ai uitat pantalonii”, ”Bucăți de carne ați devenit unele”, ”Ești o nebună”, ”Ești horror”, ”Nu ești sănătoasă”, ”Suferi de lipsă atenție”, ”Penibilă”, Pentru poza asta primești unfollow”, ”Ferească Dumnezeu, unde nu-i cap, vai de picioare”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor care nu au apreciat imaginea sexy pe care cântăreața a ”scăpat-o” în online, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza