Alexandra Stan, grav bolnavă? Vedeta și-a anulat concertele: „Nu pot vorbi”

Alexandra Stan, grav bolnavă? Vedeta și-a anulat concertele: „Nu pot vorbi”
| Foto: fanatik.ro

Alexandra Stan și-a anulat ultimul concert din Ungaria din cauza unor probleme de sănătate.

Din cauza unor probleme de sănătate, Alexandra Stan a fost nevoită să anuleze concertul care urma să aibă loc în Ungaria. Artista a făcut anunțul pe rețelele sociale și le-a explicat fanilor săi situația.

Cu puțin timp înainte de a susține un concert în cadrul Festivalului Szeged din Ungaria, Alexandra Stan a anunțat pe pagina sa de Instagram că a fost nevoită să-și anuleze spectacolul.

Artista s-a confruntat cu probleme grave de sănătate care au împiedicat-o să cânte. Cântăreața și-a cerut scuze de la fanii care așteptau cu nerăbdare să o vadă pe scenă.

„Mă întristează  să vă anunț că nu voi putea susține concertul în seara asta, pentru că am o infecție la amigdale și febră.

Azi am fost la spital aici în Szeget și medicul mi-a recomandat să mă odihnesc și să urmez tratamentul. Îmi cer scuze pentru neplăcere.

Data viitoare o să cântăm și dansăm împreună. Vă mulțumesc pentru înțelegere! Ne vedem curând!”, a scris artista pe Instagram. 

„Mă simt foarte rău. Gâtul meu e super umflat. Nu pot vorbi. Încă am febră”, a spus Alexandra Stan,, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza