Alex Velea a fost trădat pentru bni! Cât au profitat Mario Fresh și Lino Golden de pe spatele lui

Alex Velea a fost trădat pentru bni! Cât au profitat Mario Fresh și Lino Golden de pe spatele lui
| Foto: fanatik.ro

Mario Fresh și Lino Golden au fost în centrul unui scandal de zile mari cu Alex Velea.

Iar dacă disputa dintre cei trei artiști a fost una pe măsură în urmă cu ceva timp, rezultatele financiare ale lui Mario Fresh și ale lui Lino Golden par să arate că au făcut o afacere când l-au părăsit pe Alex Velea.

După un scandal uriaș care a avut loc anul trecut între, pe de-o parte, Lino Golden și Mario Fresh, iar de cealaltă parte  – Alex Velea și Antonia, cei doi tineri au decis să își facă propriile case de producție și să nu mai depindă de Golden Gang-ul propus și susținut de fostul lor mentor.

Iar succesul pe care l-au avut este incontestabil, atât Lino Golden, cât și Mario Fresh, depunând acte contabile la ANAF care dovedesc că le-a mers foarte bine și fără Alex Velea.

Astfel, conform bilanțurilor contabile consultate de FANATIK, firma lui Lino Golden a avut, în 2020, o cifră de afaceri de peste 365.000 de lei, cu o treime mai mare decât în anul anterior, iar compania lui Mario Fresh a ajuns la aproape 200.000 de lei la acest capitol.

Mai mult decât atât, cei doi se pot lăuda și cu profiturile obținute într-un an în care pandemia de coronavirus a făcut ravagii în România, iar numărul de concerte pe care le-ar fi putut susține Lino Goden sau Mario Fresh au fost mult reduse.

”Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o.

Ei au niște obligații contractuale față de mine, dar de azi înainte sunt liber de contract. Băieți, să fiți fericiti, nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Sunt puțin dezamăgit, dar asta e viața”, a explicat Alex Velea pentru FANATIK, la începutul acestui an.

Și, fără să stea prea mult pe gânduri, Mario Fresh și Lino Golden s-au apucat de făcut bani fără ajutorul lui Alex Velea. Iar conform datelor fiscale înregistrate de ANAF, Lino Golden a reușit să aibă un profit în creștere cu aproape 50% după ce l-a părăsit pe Alex Velea.

Astfel, la acest capitol, firma înregistrată pe numele lui și care are ca activitate creația și interpretarea artistică a avut un profit de peste 300.000 de lei, adică peste 40.000 de euro.

Nici Mario Fresh nu stă rău la capitolul profit în anul 2020, chiar dacă nu a obținut aceleași sume ca și Lino Golden. Mai exact, cum și cifra de afaceri a fost mai mică, profitul acestuia s-a ridicat la ”doar” 165.000 de lei, adică bine peste 30.000 de euro.

După ani buni în care Lino Golden și Mario Fresh au învățat meserie de la Alex Velea, cei trei au pus punct colaborării lor muzicale și nu au făcut-o prea elegant, disputele lor ținând capul de afiș al presei tabloide anul trecut.

„Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care aveai doar tu probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău… Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa”, a scris Velea pe Story chiar de ziua lui Lino Golden, anul trecut, în plin scandal cu acesta și cu Mario Fresh, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza