Alex Bodi, eliberat din arestul la domiciliu. Unde a mers afaceristul imediat după

Alex Bodi, eliberat din arestul la domiciliu. Unde a mers afaceristul imediat după
| Foto: instagram.com

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost plasat sub control judiciar. 

Afaceristul a ajuns pe mâna oamenilor legii în noiembrie 2020, când a fost arestat într-un dosar deschis pentru trafic de persoane și proxenetism. 

Alex Bodi a primit din partea judecătorilor de la Curtea de Apel Craiova vestea mult așteptată: înlocuirea arestului la domiciliu cu plasarea sub control judiciar, pentru 60 de zile. 

În perioada în care se află sub control judiciar, fostul soț al Biancăi Drăgușanu are de respectat mai multe obligații. Ce a făcut, însă, afaceristul la scurt timp după ce a primit decizia instanței?

S-a urcat la volanul unuia dintre bolizii de lux pe care îi deține și a început să filmeze cu telefonul mobil, iar imaginile le-a publicat pe o rețea de socializare, dorind parcă să dea sfară în țară că se poate bucura, din nou, de libertatea din afara pereților vilei în care locuiește.

A uitat destul de repede, se pare, că utilizarea telefonului mobil la volan reprezintă contravenție.

Alex Bodi este judecat într-un dosar în care este acuzat de trafic de persoane, proxenetism și șantaj. Conform informațiilor apărute la scurt timp după ce a ajuns pe mâna autorităților, Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza