Alex Bodi are o nouă iubită! Cu ce se ocupă poloneza de care s-a îndrăgostit Alex și cum s-au cunoscut

Alex Bodi are o nouă iubită! Cu ce se ocupă poloneza de care s-a îndrăgostit Alex și cum s-au cunoscut
| Foto: wowbiz.ro

Alex Bodi și iubita lui, poloneza Iustina, au apărut pentru prima dată împreună! Cei doi, au făcut spectacol într-un club din Mamaia! 

Bodi este din nou îndrăgostit, iar noua lui relație nu mai este deloc secretă. Afaceristul a atras zilele trecute toate privirile la o petrecere cu ștaif dintr-un club de pe litoral, atunci când a apărut la braț cu o brunetă focoasă, pe care a prezentat-o tuturor de la masă ca fiind noua lui iubită.

Iar Alex Bodi a tras lozul câștigător cu Justyna, o femeie superbă, influenceriță de "Liga I", originară din Polonia.

Justyna Gradek, așa cum este cunoscută de fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare, a furat privirile tuturor, cu frumusețea ei, în momentul în care și-a făcut apariția în clubul din Mamaia. 

Iar relația lor dă semne că ar fi una destul de serioasă. Alex Bodi a dat deja uitării trecutului și își dorește să înceapă un nou capitol alături de frumoasa Justyna.

Cei doi au fost nedezlipiți unul de celălalt pe toata durata serii petrecute în club, iar bruneta s-a pozat mândră în brațele lui, iar ulterior, unele imagini au fost făcute publice și pe pagina ei de Instagram. 

Chiar dacă relația lor a început inițial la distanță, iată că cei doi fac tot posibilul să petreacă cât mai mult timp împreună și să se cunoască din ce în ce mai bine. 

Drept dovadă, Justyna a venit special în România în această perioadă, pentru a fi aproape de afacerist, ocazie cu care au profitat de fiecare moment pentru a se simți bine, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza