Adi Minune a dat o petrecere fastuoasă de ziua sa! Ce cadou emoționant a primit artisul de la soția sa

Adi Minune a dat o petrecere fastuoasă de ziua sa! Ce cadou emoționant a primit artisul de la soția sa
| Foto: wowbiz.ro

Adrian Minune a împlinit vârsta de 47 de ani și a dat o petrece cu foarte mulți invitați. Artistul a primit un cadou special de la soția sa.

Cele mai importante persoane din viața artistului au fost prezente la petrecere, unde s-au făcut dedicații și s-a lăsat chiar și cu lacrimi. 

Karmen Simionescu a postat mai multe videoclipuri pe pagina ei de Instagram, acolo unde a surprins un moment extrem de emoționant cu părinții ei. Adrian Minune  a izbucnit în lacrimi, în timp ce se cânta și se făceau dedicații. Cati Simionescu i-a oferit cadoul soțului ei o brățară, pe care i-a și pus-o la mâna.

 
Femeia i-a pupat mâna soțului ei, gest pe care Adrian Minune i l-a întors soției sale, tot cu lacrimi în ochi. Manelistul nu și-a mai putut găsi cuvintele, iar de fiecare dată când ducea microfonul la gură, el nu mai putea să spună nimic din cauza emoțiilor.

Cati Simionescu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care a trebuit să se opereze în Turcia. Adrian Minune și soția lui au o căsnicie foarte apropiată, motiv pentru care i-a fost alături soției sale în aceste momente dificile. Solistul le-a mulțumit tuturor celor care s-au interesat de starea de sănătate a soției lui. 

„Doamne mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine, în timpul acesta.

Sunt obosit, nespălat de două, trei zile.  Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou-nouță, e totul ok. O iubesc", a spus Adrian Minune pe contul lui de Facebook, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza