Adda, în doliu! Durere mare în familia atristei: ”Mă bucur că m-ai văzut mireasă”

Adda, în doliu! Durere mare în familia atristei: ”Mă bucur că m-ai văzut mireasă”

  Adda și-a pierdut o persoană importantă din viața ei. Bunicul artistei s-a stins din viață.

Chiar ea a recunoscut că are parte de una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. Urmează un tratament destul de complicat pentru borelioză și iată că acum viața i-a mai dat o lovitură dură. Bunicul Addei s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Iată primele declarații ale celebrei cântărețe!

Adda trăiește clipe greu de imaginat. În urmă cu puțin timp, a pierdut una dintre cele mai importante persoane pentru ea. Este vorba despre bunicul ei, care s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani.

Adda a făcut anunțul cel trist pe rețelele de socializare. În cel mai scurt timp, postarea cântăreței s-a viralizat și mii de urmăritori au ținut să îi ureze condoleanțe. Blondina a scris și un mesaj emoționant pentru bunicul ei.

Nu sunt cuvinte care să explice cât de dureroasă este această pierdere pentru Adda, însă fosta concurentă de la Asia Express și-a adunat forțele pentru a împărtăși cu fanii ei ce a însemnat pentru ea bunicul ei.

Adda i-a mulțumit bunicului ei pentru tot ce a învățat-o și s-a declarat mulțumită de faptul că bunicul ei a apucat să o vadă în cea mai importantă zi din viața ei de până acum, atunci când a îmbrăcat rochia de mireasă.

Tata Sandu, așa cum îl alinta artista, a învățat-o ce înseamnă curajul și cât de importantă este familia.

”Draga Tata Sandu,

Iti multumesc ca m-ai invatat ce inseamna curajul. Iti multumesc ca m-ai invatat ce inseamna familia si radacinile. Dragostea de tara, dragostea fata de folclor si cantec. Ma bucur ca m-ai vazut mireasa, si sunt atat de MANDRA ca iti port numele, atat eu cat si stranepotul tau, Alexandru. Te iubim! Te iubim! Te iubim! Drum lin in lumina!”, a scris Adda pe Facebook, potrivit spynews.ro.

Etichete
Comenteaza