Se complică vaccinarea în România! Arafat și Voiculescu, chemați de urgență la explicații despre riscurile vaccinurilor

Se complică vaccinarea în România! Arafat și Voiculescu, chemați de urgență la explicații despre riscurile vaccinurilor

Situația se complică în procesul în care un avocat ieșean solicită lămuriri suplimentare legate de vaccinul anti-COVID-19.
 

Un avocat din Iași a dat în judecată mai mulți oficiali români, în frunte cu Raed Arafat, Vlad Voiculescu, Alexandru Rafila, Valeriu Gheorghiță sau Florin Cîțu prin care solicită să i se pune la dispoziție dovezi legate de siguranța vaccinurilor anti-COVID-19 care se utilizează în acest moment în masă, în rândul populației din România.

Situația s-a complicat încă de la începutul procesului, după ce Curtea de Apel Iași și-a declinat competența în judecarea cauzei către o instanță din București. 

Gheorghe Gabriel Căcescu, avocatul care i-a dat în judecată pe oficialii români ce coordonează campania națională de vaccinare, nu s-a descurajat. Mai mult, în sprijinul lui au venit și alți simpatizanți ai ”cauzei” ieșeanului, care au formulat cereri de intervenție în nume propriu în acest proces.

Câțiva dintre aceștia sunt colegi de barou cu inițiatorul acțiunii.

Căcescu vrea să-i aducă pe Arafat, Voiculescu și ceilalți în instanță la proba interogatoriului pentru a afla informații legate de contractele semnate cu giganții din industria pharma care livrează vaccinuri către România precum și date legate de compoziția biologică și chimică ale serurilor.

„Cunoașteți faptul că producătorii de vaccinuri nu și-au asumat responsabilitatea asupra efectelor secundare sau în cazul decesului? Sunteți de acord ca, în locul producătorului de vaccinuri, să vă asumați public și prin legislație expresă responsabilitatea asupra efectelor secundare sau în cazul decesului produs prin vaccinare să despăgubiți victimele?

Precizați motivul real pentru care mai mulți medici și asistenți medicali evită vaccinarea actuală? Precizați dacă centrele de păstrare și vaccinare au fost dotate cu dispozitiv de măsurare continuă a temperaturii?

Precizați dacă autoutilitarele care transportă dozele de vaccin sunt dotate cu acest gen de dispozitiv? Precizați de ce majoritatea vaccinurilor existente acum pe piață sunt păstrate la o temperatură optimă cuprinsă între -2 și -8 grade Celsius, iar noul vaccin anti-COVID-19 trebuie păstrat la o temperatură de -80 de grade Celsius?

Care sunt efectele adverse ce se poate produce în urma administrării acestui vaccin? Vaccinul care este distribuit în România poate provoca decesul persoanei vaccinate?”, sunt câteva dintre întrebările pe care avocatul vrea să le adreseze autorităților române, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza