Cel mai cunoscut criminal în serie din România își petrece vara pe plajele din România

Cel mai cunoscut criminal în serie din România își petrece vara pe plajele din România

Marius Csampar, unul din cei mai cunoscuți criminali în serie din România, își face vacanța pe plajele românești.

Acesta a fost eliberat condiționat după 22 de ani de detenție, în 2020, iar acum se bucură de libertate. A fost angajat, cu ajutorul primăriei, iar timpul liber și-l ocupă postând pe rețelele de socializare.

Marius Csampar a ajuns la mare, printr-un program al Primăriei Balotești, acolo unde domiciliază. Bărbatul a ajuns pe litoralul românesc dimineața, și s-a întors acasă seara. Nu a ratat însă șansa de a le poveti prietenilor din mediul virtual întreaga experiență.

„Am fost săptămâna trecută o zi și acum iar. Ne duce și pe noi Primăria. De dimineața până seara”, a spus el, în timpul unui live pe TikTok.

Reacțiile persoanelor de pe rețelele de socializare nu au întârziat să apară.

”Vă dorim o vacanță criminală”/ ”Arătați ucigător de bine”/”Nu mai fi supărat, că doar nu ai omorât pe nimeni”/ ”Pozele sunt criminale”/ ”O priveliște criminală”/ ”Ești mortal, Mariuse”, au fost doar câteva dintre reacțiile prietenilor virtuali.

Marius Csampar a fost pus în libertate după 20 de ani de pușcărie, deși primise o pedeapsă de 99 de ani, fiindcă a ucis șase oameni. A fost eliberat în anul 2020, pentru bună purtare. În 1996, Marius Csampar a fost prins de poliție după ce, împreună cu un om al străzii, care locuia în canalizare, a omorât în bătaie o femeie bătrână, de la care a luat o oală cu sarmale, niște bani și o lenjerie de pat. După ce l-au interogat, polițiștii au descoperit că, de fapt, au în fața lor un adevărat monstru, potrivit spynews.ro.

Comenteaza