Andrew și Tristan Tate continuă să facă bani din închisoare. Ce fac milionarii pe ascuns

Andrew și Tristan Tate continuă să facă bani din închisoare. Ce fac milionarii pe ascuns

Andrew și Tristan Tate sunt în închisoare încă din luna decembrie, însă cei doi încă fac bani de după gratii.

Frații Tate vor mai petrece o lună în arest, asta după ce apelul lor la măsura reținerii a fost judecat. Milionarii reușesc să facă bani din închisoare chiar dacă se află de mai bine de două luni în arest. ce apelul lor la măsura reținerii a fost judecat.

Afacerile milionarilor continuă să le meargă strună, asta pentru că aceștia încasează venituri mari de la magazinul virtual în care vând cursuri care îi învață pe bărbați cum să devină ''masculi alpha'', dar și produse cu logo-ul Tate.

Atunci când au aflat că vor rămâne în continuare în arestul preventiv, frații Tate au lansat super oferte la cursuri de 190 de dolari care au fost reduse la 9,90 și le-au promis celor care le vor cumpăra că se vor umple de bani și vor avea femeile dorite.

Pe site-ul milionarilor se găsesc diferite produse, precum ceasuri, tricouri, bluze căni și ochelari de soar,e iar prețul unei astfel de căni valorează suma de 120 de lei. Acestea au imprimate pe ele logo-ul fraților Tate.

''Scapă de Matrix cu stil. Experimentează succesul – Alege-ne pe noi, alege Tate. Găsește ceea ce îți place, cheltuie mai mult de 60 de dolari, apoi adaugă o pereche de ochelari de soare preferată în coș și primește-o GRATUIT!'', așa sună reclama pe magazinul virtual al celor doi frați multimilionari, potrivit spynews.ro.

Comenteaza