O tânără gravidă a pierdut copilul din cauza anstestezistului. El a venit beat la spital

O tânără gravidă a pierdut copilul din cauza anstestezistului. El a venit beat la spital
| Foto: observatornews.ro

O tânără coregrafă și-a pierdut sarcina din cauză că anestezistul din spital era bea iar medicul șef a abandonat-o, plecând din tură.

Acum, femeia vrea să îi dea în judecată pe toți cei care se fac vinovați de moartea fiului ei.

Coregrafa Alena Lavrikova și soțul ei așteptau cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil, care urma să se nască la începutul lunii aprilie.

Sarcina mergea perfect, toate analizele și ecografiile nu dădeau niciun motiv de îngrijorare. Când apa tinerei s-a rupt, noaptea, cei doi au sunat la spital. Doar că nu le-a răspuns nimeni, așa că viitorii părinți au mers la urgență.

Totul părea să decurgă normal, tânăra nu simţea dureri, copilul era activ, dar o uşoară sângerare o îngrijora. În această situație, examinarea ar fi trebuit efectuată în sala de operație, însă medicul a decis să o facă în felul său și a pus-o pe Alena să se aşeze pe un scaun.

"M-am întins pe un scaun, iar medicul a început să mă examineze cu o pensă. Am simţit o durere cumplită, apoi o sângerare foarte puternică. Medicul a început să se panicheze foarte mult, a cerut o targă şi m-a dus în sala de operație", povesteşte Alena.

Ușa de la sala de operație era încuiată, iar cheia nu a fost găsită imediat. Anestezistul era atât de beat, încât abia putea să stea în picioare, iar medicul-șef pur și simplu a dispărut. Imediat, în maternitate a început panica, asistentele au început să caute alţi chirurgi, dar nu au găsit pe nimeni.

„În tot acest timp, am stat întinsă pe masă și sângeram, copilul meu și cu mine muream", povesteşte Alena, într-un material video publicat pe Instagram, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza