DOLIU URIAȘ! A murit una dintre cele mai mari ACTRIȚE! Toți cunoscuții o plâng: „Niciodată nu a spus un cuvânt rău despre cineva”

DOLIU URIAȘ! A murit una dintre cele mai mari ACTRIȚE! Toți cunoscuții o plâng: „Niciodată nu a spus un cuvânt rău despre cineva”
| Foto: ziareonline.ro

Una dintre cele mai cunoscute actrițe ale epocii cinematografiei clasice de la Hollywood a murit, la vârsta de 96 de ani.

Moartea actriței Arlene Dahl, al cărei farmec și păr roșu ca focul făcea furori pe marile ecrane, în anii în anii 50, și al cărei fiu este și el vedetă la Hollywood, a fost anunțată de familie pe Facebook.

Arlene Dahl a jucat în numeroase filme, dar rolul care i-a adus faima a fost ”Călătorie în centrul Pământului”, o adaptare a celebrei cărți a lui Jules Verne, informează USA Today.

Lorenzo Lamas, sex-simbol al anilor 90, a anunțat vestea morții mamei sale

Fiul său, actorul Lorenzo Lamas, un sex-simbol al anilor 90 datorită apariției în serialul ”Renegatul”, a anunțat, într-o postare, pe Facebook că mama sa a murit luni dimineață la New York, fără a preciza cauza morții. ”Îmi voi aminti de râsul ei, bucuria și demnitatea de care a dat dovadă în timp ce trecea prin diferitele provocări ale vieții”, a scris Lamas.

„Niciodată nu a spus un cuvânt rău despre cineva. Puterea ei de a ierta mă lăsa uneori fără cuvinte”, a continuat el.

„A fost cu adevărat o forță a naturii și, pe măsură ce am devenit adult, ea mi-a fost sprijin și sfătuitor. Te voi iubi, mamă, totdeauna”, a adăugat Lamas.

A fost faimoasă și datorită celor șase mariaje

Arlene Dahl a jucat alături de Bob Hope în „Here Come the Girls”, în 1953, a interpretat rolul iubitei lui John Payne din producția „Caraibe”, în 1952, și i-a fost parteneră unui alt mare actor, Rock Hudson, în pelicula „Brigada Bengala”, din 1954.

Dahl a devenit la fel de faimoasă și pentru cele șase mariaje. Partenerii ei de viață au fost actorii Fernando Lamas (tatăl lui Lorenzo Lamas) și Lex Barker, moștenitorul companiei Fleischman, Christopher Holmes, importatorul de vinuri Alexis Lichine și omul de afaceri Rounsvelle Schaum. În ultimii 37 de ani de viață a fost căsătorită cu omul de afaceri Marc Rosen.

Deși s-a retras, a jucat de câteva ori alături de fiul său

Deși a decis să se retragă de pe platourile de la Hollywood, în anii 90 a avut câteva apariții în serialele în care a jucat fiul său, Lorenzo Lamas, „Renegatul” și „Air America”. Actorul Lorenzo Lamas (61 de ani), care s-a remarcat datorită rolului din “Falcon Crest”, între 1981-1990, dar mai ales pentru prestaţia din serialul “Renegatul”, şi-a schimbat și el complet meseria. Și el a trecut prin cinci căsătorii.

De origine norvegiană, Dahl s-a născut în 1925 la Minneapolis, unde tatăl ei era dealer Ford. La 18 ani s-a alăturat unei companii de teatru și a plecat spre New York, unde a fost, o perioadă, model.

Frumoasa roșcată a fost remarcată de Warner Bros, prima sa apariție pe marile ecrane fiind cea din musicalul„My Wild Irish Rose”, în 1947.

Etichete
Comenteaza