Doliu în lumea sportului! După ce a făcut o declarație șocantă, o campioană olimpăică a fost găsită moartă

Doliu în lumea sportului! După ce a făcut o declarație șocantă, o campioană olimpăică a fost găsită moartă

Olivia Podmore, o vicecampioană olimpică de 24 de ani a fost găsită moartă în condiții suspecte.

O sportivă renumită a fost găsită moartă la doar 24 de ani. Olivia Podmore a murit într-un mod suspect, iar cauza nu a fost încă stabilită. Înainte de a muri, sportiva din Noua Zeelandă a făcut dezvăluiri ce i-au pus pe gânduri pe susținătorii ei.

Tânăra este din Noua Zeelandă și are 24 de ani. Cu doar câteva ore înainte de tragedie, ea le-a mărturisit fanilor săi că este extrem de afectată când nu-și atinge obiectivul într-o competiție. 

Olivia Podmore a murit
Pe contul ei oficial de Instagram, Olivia le-a zis urmăritorilor săi ce semnifică presiunea competițiilor sportive asupra ei. „Nu există bucurie mai mare când câştigi, dar nu există nici tristeţi mai mari decât momentele când pierzi, când nu eşti selecţionată, deşi te-ai calificat, când eşti accidentată sau când ţi se spune că nu te-ai

Ridicat la nivelul aşteptărilor societăţii, deşi tu ştii că ai dat totul pentru sportul pe care îl iubeşti", la mărturisit Olivia Podmore internauților.

Anunțul morții a fost făcut de fratele Oliviei. Mitchell Podmore, a postat un mesaj de rămas bun pe rețelele de socializare, anunțând astfel tragicul eveniment.

„Odihnește-te în pace superba mea soră și fiică iubită a lui Phil Podmore.

Vei fi în inimile noastre pentru totdeauna.”, a scris acesta.

Oamenii legii au catalogat moartea fetei, drept una suspectă. Anumite indicii indică faptul că ea s-a sinucis. Poliția a deschis o anchetă pentru a determina care a fost adevărata cauză.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii. DJ celebru, răpus de COVID-19 la doar 50 de ani

Olivia nu a fost selecţionată pentru Olimpiada de la Tokyo, care s-a încheiat duminică.

Ea a devenit vicecampioană mondială în 2015, când a obținut medalia de argint la viteză pe echipe, la Campionatele Mondiale de ciclism pe pistă pentru juniori de la Astana, știrilekanald.ro

 

Etichete
Comenteaza