Ce se afla în geanta neagră pe care Regina Elisabeta a II-a o purta tot timpul. Dezvăluiri cutremurătoare

Ce se afla în geanta neagră pe care Regina Elisabeta a II-a o purta tot timpul. Dezvăluiri cutremurătoare

Regina Elisabeta a II-a nu a renunțat la geanta ei neagră până la ultima ei apariție.

Locul în care noul prim-ministru și Regina Elisabeta a II-a s-au întâlnit a fost camera verde, iar monarhul purta o bluză verde, o fustă tartan și un cardigan gri și geanta neagra, care era tot timpul cu ea.

A devenit un lucru normal ca Regina Elisabeta a II-a să fie văzută mereu cu geanta ei neagră, dar ceea ce a uimit pe toată lumea, a fost faptul că nu a dat-o jos în timpul întâlnirii, deși se afla în propria locuință.

Potrivit experților regali, monarhul își folosea geanta pentru a transmite semnale secrete personalului său, în funcție de poziția pe care o ocupa. Foarte multe persoane au fost curioase ce a păstrat în ea de-a lungul timpului.

Geanta monarhului are propriul cont de parodie pe Twitter, iar o persoană de pe pagina de socializare a întrebat recent dacă regina este acasă și dacă are nevoie de geanta ei cu ea.

 „Regina este acasă. Are nevoie de geanta ei cu ea? Cu siguranță, la vârsta ei, orice greutate în plus pe care nu trebuie să o poarte este un lucru bun, nu?”, a întrebat un internaut.

Pe parcursul timpului, mai multe persoane din interior au deslușit secrete legate de ceea ce avea Regina Elisabeta a II-a în geantă, iar printre lucruri se afla o oglindă compactă și un ruj. Potrivit unor surse, ea avea bani în geantă doar duminica.

Un alt articol mai neobișnuit susținea în urmă cu câțiva ani că poșeta era de fapt un cârlig portabil, pe care îl folosea pentru a agăța discret geanta sub mese atunci când era plecată de acasă, astfel încât să nu fie nevoită să o pună pe jos, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza