Tipul de cancer de care ar putea suferi Kate Middleton! Carmen Harra a dezvăluit dacă prințesa de Wales va învinge boala

Tipul de cancer de care ar putea suferi Kate Middleton! Carmen Harra a dezvăluit dacă prințesa de Wales va învinge boala
| Foto: wowbiz.ro

În urmă cu câteva zile, Kate Middleton a făcut un anunț dureros în mediul online și a dezvăluit că suferă de cancer.

Soția Prințului William nu a dezvăluit cu ce tip de cancer a fost diagnosticată, însă un medic chirurg a vorbit despre afecțiunea ei și a dezvăluit cu ce s-ar putea confrunta prințesa de Wales.

Kate Middleton a trecut printr-o operație la nivelul abdomenului la începutul lunii ianuarie, iar de atunci nu a mai avut nicio apariție în spațiul public, lucru care a dat de gândit.

În mediul online au tot circulat zvonuri că aceasta s-ar fi despărțit de soțul ei, însă motivul a fost cu totul și cu totul altul. Recent, Prințesa de Wales a făcut o postare în mediul online prin care le-a dezvăluit internauților că a fost diagnosticată cu cancer, însă nu a specificat ce tip.

Carmen Harra a dezvăluit în cadrul emisiunii pe care o moderează că Prințesa de Wales va reuși să treacă peste această boală, cu toate că nu o ajută deloc codul ei de viață.

Aceasta a ținut să puncteze că soția Prințului William s-a născut să ajungă unde este astăzi, cu toate că provine dintr-o familie simplă.

„În momentul în care între doi oameni a apărut o ruptură, o trădare, e tot un fel de divorţ. Foarte greu se reconstruieşte relaţia. Oamenii cu funcţii importante nu renunţă aşa uşor, dacă ar fi fost oameni de rând, Kate şi William ar fi divorţat. La ei e mai greu, dar iată că un divorţ nu poate însemna doar o hârtie la notar.

Lovitura luată de Kate este dramatică! Cancerul ei, în intuiţia mea, este destul de progresiv! Îi doresc să se recupereze pentru că are trei copii, a intrat într-o familie grea. Ea are o legătură karmică cu William, ei doi nu întâmplător s-au cunoscut, au cifra 2 în destin.

Codul ei de viaţă nu o ajută foarte mult, dar există posibilitatea să treacă peste aceaste încercare. Îi doresc din inimă să fie bine. A făcut o intervenţie chirurgicală majoră, nu avem coordonatele problemei, dar este un suflet bun. Ea s-a născut o fată simplă, dar s-a născut să ajungă aici. Ea şi William s-au mai întâlnit într-o altă viaţă.”, a dezvăluit Carmen Harra în cadrul emisiunii sale, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza