În ce stadiu este boala de care suferă Kate Middleton? Iată cum a aflat că are cancer

În ce stadiu este boala de care suferă Kate Middleton? Iată cum a aflat că are cancer
| Foto: cancan

Kate Middleton trece prin momente foarte grele, după ce a fost diagnosticată cu o formă de cancer. 

Pe internet a fost încărcat un videoclip emoționant în care Prințesa de Wales vorbește deschis despre verdictul crunt pe care l-a primit din partea medicilor. Prințul William a fost la fiecare pas alături de ea, în tot acest proces medical. Face chimioterapie și dorește să scape cât mai repede de această problemă medicală.

În data de 17 ianuarie 2024, Kate Middleton se afla în mâinile medicilor. Palatul Kensington anunța oficial faptul că Prințesa de Wales se află internată într-o unitate medicală din Londra și că va suferi o intervenție chirurgicală abdominală. Operația a fost planificată din timp. La momentul acela, mai multe informații și zvonuri legate de starea sa de sănătate au circulat în spațiul public. Soția Prințului William a fost operată atunci și, timp de aproape două săptămâni, a stat să se recupereze în spital. Apoi, a fost externată și a continuat un tratament acasă.

Nu se știa cu exactitate, atunci, dacă Prințesa de Wales are sau nu celule canceroase. În comunicatul transmis de Palatul Kensington se preciza, în ianuarie, că reprezentanții vor oferi actualizări privind evoluția stării sale de sănătate doar când vor exista informații noi.

De altfel, există și un timeline al întâmplărilor, în cazul Prințesei de Wales, fiind externată din spital abia pe 29 ianuarie. Apoi, pe 22 martie, printr-un video, Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu o boală necruțătoare, și anume cancerul. Nu a specificat ce formă de cancer are. A aflat despre celulele canceroase după ce a efectuat teste postoperatorii.

  • Pe 17 ianuarie 2024, Palatul Kensington anunță că Middleton a fost supusă unei operații și că ar putea exista posibilitatea să se reîntoarcă la îndatoririle sale abia după Paște;
  • Pe 18 ianuarie 2024, Prințul William se află lângă ea, la clinica din Londra;
  • Pe 23 ianuarie s-a împlinit o săptămână de când Kate Middleton era internată în clinică;
  • Pe 29 ianuarie, Palatul Kensington a anunțat că Prințesa de Wales se întoarce acasă, acolo unde o așteaptă o recuperare, arată The Sun.

 

Comenteaza