Carmen Harra, previziune sumbră despre Kate Middleton. Ce se întâmplă cu adevărat cu Prințesa de Wales

Carmen Harra, previziune sumbră despre Kate Middleton. Ce se întâmplă cu adevărat cu Prințesa de Wales
| Foto: cancan

Carmen Harra a vorbit despre boala lui Kate Middleton, spunând că aceasta nu va scăpa ușor de ea.

Carmen Harra a vorbit despre situația medicală a lui Kate Middleton. Prințesa de Wales a anunțat, în urmă cu doar câteva zile, faptul că suferă de o formă de cancer. Nu a oferit mai multe detalii legate de tipologia bolii. Însă a susținut că un moment extrem de dificil a fost atunci când trebuia să își anunțe copiii. În videoclipul postat de la palat, Middleton apare singură, stând pe o bancă, și vorbind despre un moment greu pe care îl traversează în viața ei.

Doctorul în psihologie și hipnoterapie clinică a susținut, în propria emisiune online, că boala lui Kate Middleton ar fi una progresivă. Practic, susține că se va înfrunta mult timp cu ea. Cu toate acestea, chiar dacă are o situație medicală dificilă, familia va rămâne unită. Carmen Harra a susținut că Prințul William și Kate Middleton ar fi fost deja divorțați, dacă cei doi „ar fi fost oameni de rând”. Pentru că formează un cuplu celebru, cei doi nu au în plan să divorțeze. Mai mult decât atât, a susținut că cei doi au o legătură karmică, având cifra destinului 2.

„În momentul în care între doi oameni a apărut o ruptură, o trădare, e tot un fel de divorţ. Foarte greu se reconstruieşte relaţia. Oamenii cu funcţii importante nu renunţă aşa uşor, dacă ar fi fost oameni de rând, Kate şi William ar fi divorţat. La ei e mai greu, dar iată că un divorţ nu poate însemna doar o hârtie la notar.

Lovitura luată de Kate este dramatică! Cancerul ei, în intuiţia mea, este destul de progresiv! Îi doresc să se recupereze pentru că are trei copii, a intrat într-o familie grea. Ea are o legătură karmică cu William, ei doi nu întâmplător s-au cunoscut, au cifra 2 în destin”, a spus Carmen Harra, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza