A murit chiar acum... DOLIU MARE! Toată lumea este în stare de șoc

A murit chiar acum... DOLIU MARE! Toată lumea este în stare de șoc

Este doliu în lumea sportului după ce o tânără gimnastă din Ucraina a murit.

Aceasta a fost găsită sub dărâmături. Tragicul anunț a fost făcut de către antrenoarea Anastasia Meshchanenkova.

Gimnasta Katya Dyachenko a decedat la Mariupol, după ce casa în care locuia a fost lovită de un obuz. Aceasta s-a stins din viață la vârsta de 11 ani. Antrenoarea Anastasia Meshchanenkova a anunțat trecerea ei în neființă pe contul de Instagram.

”Sincere condoleanțe familiei. Nu este nimic mai rău decât moartea copiilor…Nu vom ierta niciodată asta! Ucigașii de copii vor arde în iad!”, a fost mesajul acesteia.

Doi soți din Mariupol, care au reușit să fugă din orașul aproape ras de pe fața pământului din cauza bombardamentului, spun că au stat ascunși în pivniță, împreună cu fiica și cu părinții lor, timp de 23 de zile.

”Nu ştiu daca voi ajunge să-mi mai văd părinții sau sa-i mai aud vreodată. Nu știu… Trăiești de pe o zi pe alta. Azi ești în viață, mâine probabil nu.

La fiecare 15-20 minute puteam auzi avioanele care trăgeau şi trăgeau, după care sunetul de bombardament”, spune Dimitri.

Soția lui Dimitri, Tania, spune că familia ei nu mai avea ce să mănânce pentru că proviziile se terminaseră, iar aprovizionarea nu se putea face. De asemenea, ea mai spune că nu aveau cum să facă duș, iar ieșitul după o sticlă de apă era extrem de riscant.

Ei au mai povestit că au văzut cum trei oameni au murit în fața lor din cauza unei bombe.

”O bombă a căzut şi a omorât 3 oameni în fața noastră. Am văzut cum unui om care lua apă i-a fost retezat capul. Altul a fost desfigurat şi l-am văzut şi pe al treilea cum a murit. Cu ochii mei am văzut cum au murit, iar noi am săpat mormintele pentru ei”, spun cei doi soți, potrivit capital.ro.

Comenteaza