Bill Gates, avertisment îngrijorător. Care sunt zonele în care oamenii nu vor mai putea locui în curând

Bill Gates, avertisment îngrijorător. Care sunt zonele în care oamenii nu vor mai putea locui în curând

Celebrul co-fondator al Microsoft a vorbit recent despre schimbările climatice și despre zonele în care oamenii nu vor mai putea să locuiască. 

Conform magnatului, omenirea ar putea fi în pericol în următoarea perioadă dacă nu se iau măsuri rapide.

Tot mai des observăm schimbările climatice care au loc pe întreg Globul. Cu lumea aflată în impas din pricina pandemiei, nici situația mediului înconjurător nu este departe de o catastrofă globală.

Bill Gates, celebrul co-fondator al Microsoft, a publicat recent o carte în care aduce în atenție dezastrele ce ar putea surveni în urma dezechilibrelor climatice.

Conform unuia dintre cei mai bogați oameni ai lumii, este nevoie de un plan rapid pentru a putea schimba cursul în care evoluează lucrurile.

În ultimii ani am descoperit regiuni în care temperaturile au crescut în mod surprinzător, ducând la secetă și incendii de vegetație.

Starea meteo, vizibil afectată de către emisiile de carbon din atmosferă, a devenit îngrijorătoare după ce termometrele au indicat valori anormale în mai multe zone de pe Glob.

Bill Gates încearcă să lanseze un avertisment cu privire la aceste dezechilibre și susține că experiența sa ne-ar putea ajuta să evităm un dezastru în anii următori.

Cred că este corect spus că oamenii au opinii diferite asupra tacticii de a face faţă schimbărilor climatice. Este complet nerealist să credem că putem elimina emisiile până în 2030: Avem această generaţie idealistă şi obiectivul minunat, avem nevoie de un plan şi experienţa mea poate contribui la acest plan, a spus Bill Gates, potrivit impact.ro. 

Comenteaza