Angajata unui restaurant a fost ameninţată cu arma de către un client furios, după ce i-a fost greşită comanda

Angajata unui restaurant a fost ameninţată cu arma de către un client furios, după ce i-a fost greşită comanda
| Foto: Albuquerque Police Department

Urmărire ca în filme. Un bărbat din SUA a ameninţat cu o armă angajata unui restaurant. Omul era furios pentru că i-a fost greşită comanda. Poliţiştii au pornit o cursă contracronometru pentru a-l prinde.

Scenariu de film. Un bărbat a declanșat o urmărire cu elicopterul poliției, după ce și-a pierdut cumpătul atunci i-a fost greşită comanda la un restaurant de tip drive-thru. Incidentul a avut loc în oraşul Albuquerque, din SUA.

 Potrivit rapoartelor locale, Estevan Gonzalez a mers la restaurant pentru a face o comandă. Abia după ce a plecat a observat că nu primise mâncarea pe care o ceruse. Furios, a decis să se întoarcă pentru a face dreptate. În momentul în care omul a revenit, în urma explicării situaţiei, acestuia i-a fost schimbat burgerul cu cel pe care îl ceruse. Însă, nu a fost suficient.

Nervos, Gonzalez, în vârstă de 34 de ani, s-a gândit să revină şi pentru a treia oară la restaurantul drive-thru. De această dată, situaţia a devenit mult mai periculoasă. Omul a condus până la fereastră, a stat din nou la coadă, iar în momentul în care a ajuns în dreptul geamului a scos o armă şi a ameninţat o angajată.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, managerii au putut observa mai în detaliu neplăcutul incident, conform observatornews.ro.

Se pare că femeia care a fost ameninţată a fost şi cea care a sunat la poliţie. În momentul în care oamenii legii au sosit la faţa locului, Gonzalez stătea încă în mașina sa, în parcare. În câteva minute, un elicopter de poliție era deja în zonă, moment în care omul a făcut slalom prin parcare, ca mai apoi să intre pentru a patra oară în coada care aştepta la rând.

Ulterior, acesta a demarat pentru a încerca să îşi scape urma. Elicopterul l-a urmărit până când o mașină a poliţiei a putut să îl ajungă, iar ofițerii l-au putut arestat.

Pus în faţa faptului împlinit, Gonzalez le-a spus poliţiştilor că este speriat și că tot ce încerca să facă era să îşi cumpere un hamburger. Apoi, el a refuzat să răspundă la orice întrebări suplimentare și a solicitat un avocat, potrivit rapoartelor locale.

Bărbatul a fost acuzat de agresiune agravată cu o armă mortală și așteaptă să rămână în centrul de detenție din Albuquerque, până când un judecător al tribunalului districtual va decide dacă poate fi eliberat în siguranță înainte de proces.

Comenteaza