Veste mare pentru români... cine va primi banii pe cont ASTĂZI

Veste mare pentru români... cine va primi banii pe cont ASTĂZI
| Foto: capital.ro

Trei milioane de români vor beneficia începând de luni, 20 iunie, de noile măsuri luate de Guvern.

Banii vor începe să intre pe carduri a precizat ministrul Investițiilor și Proiectelor europene, Marcel Boloș.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor europene, Marcel Boloş, a anunțat că începând de săptămâna aceasta vor fi alimentate cardurile pentru voucherele de 250 de lei. Mai exact, încărcarea voucherelor se va face începând cu data de luni, 20 iunie.

„1.000 au fost încărcate în cursul zilei de vineri. Urmează, de luni, ca toate celelalte 300.000 de carduri care au fost deja distribuite să fie încărcate, banii există în conturi, au fost transferați de la Ministerul Finanțelor pentru întreaga tranșă de 700 de milioane de lei, deci nu avem probleme de lichiditate, singura problemă este că trebuie să se emită cardurile și să le putem distribui conform angajamentelor pe care ni le-am asumat.

Săptămâna următoare o altă tranșă de 500.000 de carduri va fi gata și vor fi distribuite. Am menționat că procesul de trimitere a cardurilor este unul destul de anevoios, pentru că este vorba de suportul de plastic, dar și de microcipare, dar ne vom încadra în calendar”, a declarat ministrul, potrivit capital.ro.

Etichete
Comenteaza