Vezi care este scopul tău în viață în funcție de cifra destinului! Pentru ce te-ai născut...

Vezi care este scopul tău în viață în funcție de cifra destinului! Pentru ce te-ai născut...

Cifra destinului influențează scopul în viață al unei persoane. Iată pentru ce te-ai născut. 

Cifra destinului 1
Cei care au cifra destinului 1 s-au născut pentru a crea ceva unic și original. Ei trebuie să-și exerseze curajul, asumarea, hotărârea și să fie cât mai îndrăzneți, pentru a trece peste teama de fi în lumina reflectoarelor.

Cifra destinului 2
Persoanele cu cifra destinului 2 vin pe lume cu scopul de a deveni maeștri în relații. Sunt puși în contexte dificile, cu tipologii diferite, iar ei trebuie să învețe să adune oameni. Pot fi psihologi, mediatori. Trebuie să se concentreze asupra sistemului lor emoțional.

Cifra destinului 3
Cei cu cifra destinului 3 sunt „arhitecți”. Vin pe lume pentru a crea o arhitectură de orice fel. Scopul lor este să învețe să comunice. Este un destin al artiștilor, au multă imagine și creativitate, iar când găsesc modul în care o pot manifesta în lume, își vor descoperi menirea.

Cifra destinului 4
Cifra 4 determină un destin de muncă, de efort susținut. Cei cărora le corespunde această cifra au menirea să pună bazele unor proiecte și să le implementeze.

Cifra destinului 5
Oamenii născuți cu cifra destinului 5 au rol de transformatori, cei care vin să facă lucrurile să strălucească, să le dea o nouă funcționalitate. Vor reuși cu adevărat doar în momentul în care au trecut, la rândul lor, prin acest proces. E necesar să se lase ghidați de intuiție.

Cifra destinului 6
Oamenii de pe acest destin vin pe lume axați pe tema familiei. Scopul lor este să învețe și să-și arate devotamentul față de ceilalți.

Cifra destinului 7
Cei care au cifra destinului 7 trebuie să devină înțelepți, să evolueze din punct de vedere spiritual. Au tendința să meargă foarte mult spre teorie, dar este important să experimenteze.

Cifra destinului 8
Destinul 8 trebuie să învețe să facă bani. Vor reuși cu responsabilitate și asumare. E necesar să rămână ancorați în realitate.

Cifra destinului 9
Cei care au cifra destinului sunt numiți 9 „maeștri” de către specialiști. Vin pe lume pentru a-i vindeca pe ceilalți și să-i ajute să se dezvolte.

sursă: fanatik.ro.

Comenteaza