Horoscop 4 aprilie 2021, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o veste care îi va schimba viața

Horoscop 4 aprilie 2021, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o veste care îi va schimba viața

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 4 aprilie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BERBEC
O stare de bine, poate v-aţi recuperat după o perioadă de eforturi şi o să vă reluaţi bunele obiceiuri, care vă-ncărcau sufleteşte, plimbări, întâlniri.

TAUR
O veste de la cineva care se-anunţă în vizită, asta dacă n-o să vă duceţi voi fie azi, fie când o s-aveţi mai mult timp să staţi la poveşti cu oamenii dragi.

GEMENI
Se poate să reluaţi o activitate care v-ar deconecta, poate fi un sport şi să-i antrenaţi şi pe ai voştri, oricum, e ceva care-or fi de bună augur pentru toţi ai voştri.

RAC
Se-anunţă cineva în vizită, poate fi de-al casei şi o să vă bucuraţi de veştile care vă pot schimba viaţa - în bine - poate-o să fie vreo nuntă în familie.

LEU
Dac-aveți chef de musafiri o să preparaţi şi ceva pe fugă, ca să existe şi un aer festiv, că vreţi să împărtăşiţi unele evenimente de care v-aţi bucurat.

FECIOARĂ
O ieşire la cafea chiar şi în spaţiul online o să vă ajute să vedeţi ce vă uneşte şi ce vă desparte de persoană pe care o vreţi în viaţa voastră.

BALANŢA
Se-ntâmplă ceva care să v-aducă față-n față cu destinul - poate o întâlnire neprogramată vi-l prezintă pe omul visurilor voastre - dacă sunteţi singuri.

SCORPION
O să v-apropiați mai mult - sufleteşte - de rudele cu care nu v-aţi mai văzut demult şi poate vă faceţi planuri pentru un concediu împreună, la vară.

SĂGETĂTOR
E posibil să apară cineva care să vă ţină companie şi să se însenineze, uşor, aşa, în viaţa voastră şi să fie exact ce vă trebuie.

CAPRICORN
Se poate să daţi curs unei invitaţii să faceţi doi paşi pe-afară, să luaţi aer, chit că daţi o raită pe la magazine să luaţi ce-aveţi nevoie.

VĂRSĂTOR
Poate daţi o mână de ajutor cuiva care se simte singur şi-l susţineţi cu tot ce se poate, şi-o să fie un balsam sufletesc pentru ambele părţi

PEŞTI
Vă consultaţi cu ai voştri în privinţa unei decizii legate de casă, c-aţi vrea să vă mutaţi, dar până n-o să fie toată lumea de acord nu se va putea. Vă sfătuiţi.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza