Unul dintre nativii zodiacului va vărsa lacrimi amare în luna octombrie... toate îi merg pe dos

Unul dintre nativii zodiacului va vărsa lacrimi amare în luna octombrie... toate îi merg pe dos

Unul dintre nativii zodiacului va avea mult de suferit și va termina luna octombrie în lacrimi.

O singură zodie din horoscop va termina luna octombrie în lacrimi. Acești nativi vor avea parte doar de vești triste, căci ei nu stau bine nici pe plan amoros, nici pe plan profesional. Ghinionul se va ține scai de ei la tot pasul.

Nativul din zodiac care termină luna octombrie în lacrimi este Vărsătorul. Astrologii anunță vremuri tulburi pentru ei, astfel că vor avea foarte mult de suferit când vor afla faptul că partenerul lor de viață este infidel. Cu atât mai mult, cei care sunt căsătoriți ar putea ajunge la divorț, mai ales pentru că ei nu acceptă să treacă peste și să iartă o greșeală atât de mare.

Sfârșitul lunii octombrie și posibil și începutul lunii noiembrie va fi exact ca un carusel emoțional pentru ei și vor simți că au ajuns în punctul în care nu mai știu pe ce drum să meargă. Acești nativi ar putea afla că nu mai sunt apreciați de șefi și nu dau randament așa cum trebuie. Superiorii lor vor observa că nu și-au dat toată silința la locul de muncă și astfel vor lua măsuri.

Cert este că pe plan profesional vor merge din rău în mai rău. Și asta nu este tot! Nativii zodiei Vărsător vor afla o veste tristă, fie că aceea vine din partea persoanei iubită, a familiei sau a superiorilor, cert este că vestea este una tristă, care nu îi va favoriza din niciun punct de vedere.

Cu toate astea, acești nativi ar trebui să-și păstreze calmul și să ia lucrurile cap la cap, căci cu răbdare se va rezolva totul. 
 
 
 

Comenteaza