Horoscop 22 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie pune capăt unui conflict care i-a ţinut multă vreme sub tensiune

Horoscop 22 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie pune capăt unui conflict care i-a ţinut multă vreme sub tensiune

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 22 aprilie 2024 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

TAUR
Apăr o serie de provocări, dar voi păreţi a fi pe poziţii şi veţi fi cu garda sus pentru că sunteţi puternici şi nu vă lăsaţi intimidaţi.

GEMENI
Intuiţiile nu vă-nșeală şi o să faceţi nişte alegeri profesionale care să vă asigure bani şi stabilitatea, în planul ăsta, financiar.

RAC
Poate se iveşte ocazia să-i cereţi şefului ceva anume care v-ar ajuta la muncă, v-ar spori perfomanţele şi să şi primiţi ceea ce v-aţi dorit.

LEU
V-aţi putea asocia cu nişte oameni care lucrează în stilul vostru şi v-aţi putea consolida poziţia pe scena socială, să vă puteţi dezvolta afacerile.

FECIOARĂ
Poate vă pregătiţi de o plecare pentru o perioadă de timp în altă localitate, fie numai pentru sărbătorile pascale, fie pe toată perioada verii – poate e o reşedinţă de-ale voastre.

BALANŢĂ
Vă adunaţi resursele interioare ca să faceţi un pas important, c-aveţi nevoie de o schimbare şi sunt oferte de lucru care v-ar putea oferi satisfacţii profesionale.

SCORPION
Poate prindeţi din zbor un anunţ despre o locuinţă care se vinde sau pe care aţi putea-o închiria şi vă consultaţi cu familia să vedeţi ce se doreşte.

SĂGETĂTOR
Se poate să puneţi capăt unui conflict care v-a ţinut multă vreme sub tensiune şi să conlucraţi în termenii cei mai buni de-aici încolo cu ceilalţi.

CAPRICORN
Se poate să cultivaţi latura voastră creativă şi să iasă produse de calitate pe care să le valorificaţi cât de curând pe piaţă.

VĂRSĂTOR
O s-aveţi acea energie care să v-ajute să răsturnaţi casa pe dos ca să faceţi curăţenie, să vă pregătiţi pe toate planurile de sărbători.


PEŞTI
Voi staţi bine la capitolul comunicare şi o să aveţi note de top la examene, poate ţineţi şi vreun speech în reţelele de socializare sau în media.


BERBEC
Banii se-adună în cont şi o să cheltuiţi din ei pentru rate, facturi, cheltuieli lunare şi-o să faceţi un efort să vă păstraţi rezerve pentru Paște.

sursa info: știrileprotv.ro.

Comenteaza