Zodiacul ”vampirilor”. Câțiva nativi din zodiac se HRĂNESC cu sufletele altora

Zodiacul ”vampirilor”. Câțiva nativi din zodiac se HRĂNESC cu sufletele altora
| Foto: gandul.ro

Horoscopul „vampirilor” arată că unii nativi din zodiac reușesc să se hrănească cu sufletul altora.

Mai exact, trebuie să știi că există zodii care se hrănesc cu energia altora și chiar le face plăcere să facă acest lucru!

Gemeni
Cei din zodia Gemeni pot părea cele mai drăguțe ființe de pe pământ, însă în interiorul lor pot foarte bine să își urmărească propriile interese și scopuri. Le place să îi aducă pe ceilalți la nivelul de nefericire pe care îl doresc și să se folosească de orice mijloace pentru a-i face să sufere.

Scorpion
Scorpionii sunt caracterizați prin firi aflate la polul opus: pot fi cel mai loial prieten ori cel mai temut dușman. Nu există o cale de mijloc într-o relație cu un Scorpion, deoarece firea acestora nu le permite să își arate adevărată față cu oricine. Sunt secretoși și cu multe intenții ascunse, iar răzbunarea acestora îi plasează printre cele mai periculoase zodii, potrivit gandul.ro.

Vărsător
Vărsătorul este una dintre cele mai cicălitoare zodii. Într-o relație, vrea ca totul să se facă după voia lui, iar partenerul nu are, astfel, dreptul la alegere. Dacă încerci să contrazici un astfel de nativ, vei vedea cum ia foc în următoarea secundă. Devine extrem de agresiv atunci când nu i se dă dreptate și se va asigura că vei regreta faptul că i-ai ieșit din cuvânt pentru mult timp de acum încolo.

Comenteaza