Horoscop 13 mai, cu Neti Sandu. Zodia care o să aibă o zi proastă

Horoscop 13 mai, cu Neti Sandu. Zodia care o să aibă o zi proastă

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 13 mai aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

TAUR
Vi se fac promisiuni de bani, poate dacă intrați într-o afacere care să aibă o finanțare că lumea și nevoie de bani aveți. O să reglați o situație financiară, achitați rate, facturi, scăpați de restanțe ca să începeți proiecte noi, c-aveți o agendă încărcată.

GEMENI
E momentul să vă-ngrijiti de sănătate, să faceți un set de analize medicale, să vă asigurați că e totul sub control. Se pare c-o să primiti niște atenționări că ați omis niște lucruri și va trebui să remediați situația ca să nu încasați vreo amendă sau o reziliere de contract.

RAC
Vă invită cineva în alt oraș și v-ar prinde bine o escapadă turistică și o să fiți fresh de luni încolo. Poate plecați pe undeva ca să vă limpeziți gândurile, poate faceți și mișcare, îi luați și pe copii și o să vă remontați, după o perioadă de stres.

LEU
Poate sunteți pe picior de plecare, o fi vreun eveniment prin țară pe undeva și o să vă duceți c-aveți nevoie de un respiro. Vi se legalizează un act, poate vă cumpărați o casă, ori poate primiti o donație și se-ntâmplă totul la notar, cu vreun martor, se pare c-o să vă bucurați de niște beneficii.

FECIOARĂ
Insistă cineva să vă întâlniți, dar se poate să cereți o amânare dacă plecați într-o stațiune de agrement. O să luați niște bani și o să dați iama prin magazine, c-aveți de făcut aprovizionare poate și pentru că luați cu voi provizii acolo unde-o să plecați, la relax.

BALANȚĂ
Se poate să vi se returneze niște bani și dac-o s-aveți bani de buzunar o să plecați într-o plimbare, fie și până la rude, nu prea departe de casă.

O veste bună, se poate să primii ceva în dar și să vă bucurați de prezentaț cuiva care v-a lipsit și probabil sentimentul este reciproc.

SCORPION
Poate-ntâlniți pe cineva care vine cu o ofertă de lucru și o s-aveți timp să analizați pe toate fețele situația până luni. O să vă dați întâlnire cu grupul de prieteni, poate e ziua cuiva de naștere, sau alt prilej festiv și plecați în altă localitate pentru distracție.

SĂGETĂTOR
Se conturează o apariție în sfera sentimentală și o să fiți fericiți că Jupiter, patronul vostru, va fi în sfera amoroasă. V-ați propus să mai degajați interiorul, să aruncați lucrurile pe care nu le mai întrebuințați și să aduceți un plus de culoare, de modernism locuinței.

CAPRICORN
O să faceți echipă cu niște prieteni și poate jucați ceva pe un teren de sport sau plecați la un munte, o mare. Se poate să vă vină ideea să vă mutați, fie și pentru o vreme în altă casă, prin țară, sau chiar în străinătate, dacă vreți să faceți o-ncercare.

VĂRSĂTOR
Cineva la care ați tot visat ar putea veni zilele-astea și e bine să fiți pregătiți sufletește că nu se știe ce-o să vă spună. Aveți nevoie de prieteni, o să rescrieți relația și cu rudele și o să fie o atmosferă caldă din care-o să vă-ncărcati, frumos, bateriile.

PEȘTI
Sunteți pe punctul de a vă schimba locul de muncă și să munciți cu altă tragere de inima că o să vă placă mai mult. Voi s-ar putea să nu vă vedeți capul de treburi și cu toate astea să lăsați baltă obligațiile și să plecați la odihnă, dar numai dacă ele suporta amânare, altminteri nu prea merge.

BERBEC
Poate dați o fugă în străinătate și mai uitați de stresul cotidian, luați o gură de oxigen și vă-ntoarceși duminică. Un vibe de zile mari, cam așa o să arate starea voastră de spirit nu numai acum, ci și în următoarele luni, că Jupiter v-aduce o infuzie de energie și fericire.

sursa info: știrileprotv.ro.

Comenteaza