Un tânăr a găsit pe faleza din Mamaia o sticlă cu o scrisoare din 1979. Ce mesaj a scris autoarea

Un tânăr a găsit pe faleza din Mamaia o sticlă cu o scrisoare din 1979. Ce mesaj a scris autoarea
| Foto: Constantin Nistor

Un tânăr din Mamaia a găsit o sticlă cu un mesaj în ea, în timp ce ieșise la plibare pe faleză. Pe scrisoare era trecută data, 20 iulie 1979 și începea cu o scurtă prezentare a celei care a scris-o.

O adolescentă de 16 ani care povestește că era în vacanță la mare cu fratele și cu unchiul ei. Tânăra scria cât de mult îi place acolo și făcea o promisiune să țină legătura tot timpul cu fratele ei și cu unchiul, indiferent ce se va întâmpla. Pe lângă scrisoare mai era înăuntru o țigară, niște chibrituri, o punguță de vegeta, două ambalaje de bombane și un bilet de 9 lei.

În scrisoare era trecută adresa din Iași și numărul de telefon, care nu mai era valabil. Constantin a pus toată povestea pe un grup din Iași și a devenit virală.

Potrivit alephnews, tânărul a reușit să dea de femeie și de fratele acesteia, unchiul se pare că a decedat. Femeia nu mai locuiește în Iasi, este acum în Vatra Dornei unde este avocată. Fratele, în schimb, locuiește în Iasi, iar Constantin spunea că urmează să se întâlnească cu el să-i dea prețioasele amintiri.

Comenteaza