Un faimos culturist s-a căsătorit cu păpușa lui gonflabilă. Sportivul își dorește și un copil cu ea

Un faimos culturist s-a căsătorit cu păpușa lui gonflabilă. Sportivul își dorește și un copil cu ea

Un faimos culturist s-a căsătorit cu păpușa lui pentru adulți. Sportivul vrea acum și un copil.

 

Un celebru culturist din Kazahstan s-a căsătorit cu păpușa lui. Avea cu aceasta o relație de doi ani.

Povestea relației mai mult decât bizare circulă de mult timp în spatiul online. Mulți au crezut că e vorba de o simplă glumă care să-i crească popularitatea lui Yuri.

Adevărut i-a șocat, însă, pe mulți. Bărbatul a organizat o nuntă în toată regula, cu toate obiceiurile specifice, de la care n-au lipsit invitații.

Cei doi au dansat în fața a zeci de invitați care au participat la ceremonia tradițională, care a fost apoi împărtășită cu fanii de pe Instagram.

Cuplul neconvențional s-a logodit în decembrie 2019, când culturistul – care s-a descris ca un „maniac” – a pus întrebarea cea mare.

„Cuplurile trebuie să vorbească mai puțin și să se conecteze mai mult. Cu timpul și experiența, Margo și cu mine am realizat că este nevoie de mai mult decât cuvinte pentru a purta o conversație”, a scris Tolochko într-o altă postare de pe Instagram.

Potrivit doctorulzilei.ro, anul trecut, într-un interviu, Yuri Tolochko a dezvaluit felul în care și-a cunoscut viitoarea soție. Yuri ar fi salvat-o pe păpușă dintr-un bar, într-un moment în care era tratată „necorespunzător” de un alt proprietar. De-atunci a început adevărata nebunie. S-a îndrăgostit de păpușa Margo.

Comenteaza