Româncă venită din Italia, ținută de soț pe scara blocului ca să nu intre 14 zile în izolare lângă ea

Româncă venită din Italia, ținută de soț pe scara blocului ca să nu intre 14 zile în izolare lângă ea
| Foto: libertatea.ro

Un bărbat din Pitești a refuzat să-și primească în casă soția întoarsă din Italia, de teamă să nu fie izolat lângă ea 14 zile. Femeia de 50 de ani a fost ținută pe scara blocului mai multe ore, timp în care a fost pasată de la o instituţie la alta.

Piteșteanul a refuzat să o primească în casă de teamă că își va pierde locul de muncă dacă va lipsi, chiar și motivat, acesta fiind obligat să intre în izolare 14 zile cu soția lui.

Timp de peste două ore, femeia a stat în scara blocului, neavând unde să se ducă. A sunat la Direcţia de Sănătate Publică, cei care au impus măsura izolării pentru 14 zile fără să dea soluţii. Din dispecerat femeia a fost sfătuită să se adreseze poliţiştilor, scrie observatornews.ro.

Astfel un echipaj de la Secţia 4 Poliție Pitești a mers la faţa locului în încercarea de a o ajuta pe femeie, însă mare lucru nu au avut ce face. Așa că a fost cerut din nou ajutorul reprezentanţilor DSP, care au bâjbâit mai bine de două ore până să rezolve cazul.

Femeia, pusă să plătească cazarea într-un centru de izolare

În tot acest timp femeia a stat în scara blocului, cu bagajele lângă ea, spre indignarea vecinilor.

Într-un final, femeia a fost dusă într-un centru de izolare şi va trebui să plătească contavaloarea cazării pentru 14 zile.

Comenteaza