Carmen de la Sălciua este însărcinată?! Imaginile cu burtica au făcut înconjorul internetului: „Este însărcinată. Felicitări!”

Carmen de la Sălciua este însărcinată?! Imaginile cu burtica au făcut înconjorul internetului: „Este însărcinată. Felicitări!”
| Foto: wowbiz.ro

Carmen de la Sălciua a publicat câteva imagini care afișau o burtică de însărcinată.
 

Nu cu foarte mult timp în urmă, un filmuleț cu Carmen de la Sălciua a făcut înconjurul internetului, videoclipul ajungând extrem de controversat în urma comentariilor lăsate de internauți. 

Fanii artistei s-au împărțit în două tabere, cei care cred că vedeta așteaptă venirea pe lume a unui bebeluș și cei care consideră că, de fapt, nu este vorba de nicio sarcină. 

Însă, cu toate acestea, pe filmarea care circulă pe rețelele de socializare, se poate observa că artista poartă o pereche de pantaloni evazați și mulați în partea de sus a taliei, scoțând la iveală o burtică suspectă.

Recent, în mediul online, a apărut un filmuleț cu Carmen de la Sălciua, acolo unde întreținea atmosfera la un eveniment. Vedeta a abordat o ținută care i-a scos în evidență corpul, însă un lucru pe care fanii l-au observat și peste care nu au putut trece cu vederea a fost o burtică suspectă, mulți crezând că este chiar însărcinată.

„Are un pic de burtică e însărcinată, felicitări!”, „Superbă. Ești însărcinată?”, ”Sarcină ușoară”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților la filmulețul cu Carmen de la Sălciua.

Ei bine însă, de precizat este că, filmarea este realizată în urmă cu mai multă vreme, atunci când Carmen de la Sălciua se lupta încă cu kilogramele în plus, lucru mărturisit chiar de ea în urmă cu mai mult timp. Mai mult decât atât, cât despre o posibilă sarcină, vedeta nu a făcut niciun comentariu, ci doar a precizat în nenumărate interviuri că își dorește foarte tare un copil.

Cunoscuta artistă și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat, Marian Corcheș pe numele său. Carmen de la Sălciua și actualul iubit trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, mai ales că în prezent, bărbatul a și divorțat de fosta sa soție, iar acum nimeni și nimic nu le mai poate sta în cale celor doi amorezi, potrivit wowbiz.ro.

 
 

Comenteaza