Vești proaste pentru români! Raed Arafat, anunț de ultimă oră despre festivalurile din vară

Vești proaste pentru români! Raed Arafat, anunț de ultimă oră despre festivalurile din vară
| Foto: mediafax

Apariția vaccinurilor anti-Covid-19 au oferit speranțe mari cu privire la revenirea la o viață cât mai aproape de normalitate. 

Fără a sta prea mult pe gânduri, câțiva organizatori renumiți și-au anunțat festivalurile pentru vară, iar amatorii au început să-și facă planuri de distracție. Pentru a clarifica situația, Raed Arafat a făcut anunțul de care toată lumea se temea.

Lumea este în extaz după ce mai mulți organizatori au anunțat câteva concerte celebre planificate pentru vara lui 2021. În ciuda entuziasmului pe care l-au primit din partea fanilor, Raed Arafat atrage atenția cu privire la posibilitatea ca aceste festivale să nu poată avea loc.

În caz contrar, concertele s-ar putea desfășura cu un număr limitat de oameni, mult prea mic față de planul initial.

Șeful DSU revine cu un răspuns acid către cei care l-au criticat că nu se pricepe la industrie, confirmându-le acest aspect. Mai mult, Raed Arafat susține că se pricepe mai mult la medicină, iar din acest motiv, trage un semnal de alarmă cu privire la restricțiile anti-Covid-19, care vor rămâne în continuare de actualitate.

Într-o manieră obiectivă, secretarul de stat în MAI prevede haosul care se va crea după achiziționarea biletelor în contextul în care aceste festivaluri se vor anula din cauza pandemiei.

„S-a supărat pe mine cineva că am zis, atenţie că nu e sigur că veţi putea organiza concerte cu zeci de mii de oameni şi imediat a ieşit unul să comenteze de la Cluj că Arafat nu se pricepe la industrie, mă pricep mai mult la medicină, aşa este, e adevărat.

Au început să anunţe de vânzare de bilete, noi nici nu ştim cum o să fie la vară şi o să ajungem la faza în care din nou o să iasă discuţii, scandal, cine îi despăgubeşte pe cei care au cumpărat biletele, cine o să facă asta…(…) Ei trebuie să anunţe oamenii că e pe riscul lor“, a spus Read Arafat la Antena 3, potrivit playtech.ro.

Pentru că industria de evenimente a fost puternic afectată de pandemia de Covid-19, angajații din acest sector încearcă să-și forțeze norocul, lansând deja campanii de promovare pentru viitoarele concerte, neștiind dacă se va putea permite acest lucru.

Pentru a nu exista pagube și mai mari, șeful DSU le sugerează organizatorilor de concerte și evenimente să plătească o asigurare în acest sens pentru a fi acoperiți în cazul unor situații epidemiologice nefavorabile.

“Îţi iei o firmă de asigurare. Poţi face afaceri (în domeniul festivalurilor şi concertelor), dar asigură-ţi afacerea. S-ar putea să coste scump. Există asigurări pentru astfel de festivaluri. Dacă se ajunge la anulare, eşti asigurat.

Nimeni nu poate garanta, acum, că aceste festivaluri pot avea loc. Sunt trei-patru festivaluri care se fac într-un an, despre care nu putem spune, în acest moment, dacă se vor ţine”, a adugat Raed Araft în cadrul emisiunii “Subiectiv”.

 

Comenteaza