Un român a fost lăsat fără un Lamborghini de 250.000 de euro la vamă. Motivul este șocant!

Un român a fost lăsat fără un Lamborghini de 250.000 de euro la vamă. Motivul este șocant!
| Foto: observatornews.ro.

Poliția de la Vama din România a confiscat un Lamborghini Urus, după ce au aflat că pe documentele acestuia, valoarea mașinii era declarată ca fiind de trei ori mai mică.

Polițiștii de frontieră au depistat în Portul Constanța Sud Agigea, într-un container venit din SUA, un autoturism de teren - Lamborghini Urus - a cărui valoare declarată era de trei ori mai mică față de cea de piață.

Mai precis, valorea declarată în documente era de 400.000 lei, adică puţin peste 80.000 de euro, în condiţiile în care preţul de piaţă al bolidului este de peste 1.300.000 lei, adică aproximativ 270.000 de euro. Drept urmare, oamenii legii au confiscat mașina, pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au depistat în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container cu bunuri personale sosit din SUA, un autoturism de teren a cărui valoare declarată era mai mică faţă de cea de piaţă.

În data de 21.05.2021, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Portul Constanța Sud Agigea, au participat împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud Agigea la un control fizic asupra unui container cu bunuri personale, sosit din SUA, ce avea ca destinatar un cetățean român, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza