Un nou scenariu în cazul mamei care era live pe Facebook. Bunica gemenilor: „Andreea, ai omorât copiii”

Un nou scenariu în cazul mamei care era live pe Facebook. Bunica gemenilor: „Andreea, ai omorât copiii”
| Foto: gandul.ro

Bunica gemenilor din Ploiești, morți după ce au căzut de la etajul 10, lucrează de mult timp într-un oraș din sudul Italiei.

Aceasta ar fi fost avertizată de vecini că fiicele ei, Andreea și Alina, locuiesc în condiții mizere și fac zgomot în apartamentul în care se mutaseră recent cu chirie.

Andreea obişnuia să facă live-uri pe Facebook și TikTok, în timp ce ascultă muzică, dansează și fumează, potrivit imaginilor din online.

Ea lucrase ca îngrijitoare de bătrâni, iar acum îşi creştea gemenii şi pe un alt băieţel de 5 ani. În clipurile publicate pe conturile din social media, femeia apare și alături de cei trei copii, dar și de alte femei.

„Te-ai liniștit, Andreea, ai omorât copiii”, este mesajul pe care bunica gemenilor l-a transmis pe Facebook.

Femeia este internată la secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Ploieşti pentru că a suferit un șoc puternic. Pe conturile sale, femeia a fost criticată dur de internauți și a devenit ținta oprobiului public.

Tragedia s-a produs, miercuri, în jurul orei 20:40, când cei doi copii, gemeni, băiat şi fată în vârstă de 2 ani şi 3 luni, au căzut de la etajul 10 al apartamentului de pe Bulevardul Republicii din Ploieşti.

Apelul la 112 privind căderea copiilor de la etaj a venit la ora 20.41. Femeia a intrat în live în jurul orei 20.55, potrivit anchetatorilor.

„Doi copii au căzut în gol de la etajul 10 al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploieşti. Se pare că au în jur de 2-3 ani şi sunt inconştienţi. Sunt asistaţi medical de către echipaje de la SAJ Prahova”, a  informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

În același interval orar, femeia apare live pe Facebook, timp de 3 minute şi 30 secunde. Potrivit imaginilor, ea stă pe canapea și ascultă manele, spunându-i copilului de 5 ani să-i aducă o ţigară.

Înregistrarea se termină când se aude cineva bătând la uşă insistent, după zgomote puternice ale sirenelor de Ambulanţă, potrivit gandul.ro.

Comenteaza