Șerpi de un metru jumătate văzuți pe străzile din România... locuitorii sunt îngroziți

Șerpi de un metru jumătate văzuți pe străzile din România... locuitorii sunt îngroziți

Locuitorii din Târgu Jiu și Motru sunt îngroziți de șerpii de peste 1.5 metri care au fost văzuți pe străzi.

Oamenii se tem. Șerpii umblă peste tot, iar oamenii de teamă au sunat imediat la 112. Autoritățile au ajuns de urgență la fața locului.

Șerpii au în jur de 1,5 metri și le-au dat spaimă oamenilor din Motru și Târgu Jiu. Locuitorii au sunat de urgență autoritățile și au sesizat faptul că reptilele se plimbă pe străzile lor și dau târcoale în mașini.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Gorj a transmis faptul că cetățenii speriați de șerpi au sunat la 112, iar autoritățile au acționat imediat pentru capturarea lor. Reptilele au fost capturate și îndepărtate de jandarmi în mediul lor natural și nimeni nu a fost mușcat de acestea.

„Trei apeluri SNUAU 112 prin care cetățenii semnalau prezența unor șerpi în municipiile Târgu-Jiu și Motru au fost recepționate de Inspectoratul de Jandarmi Județean „Tudor Vladimirescu” Gorj în acest weekend.

Șerpii au fost semnalați în zone publice, în apropierea sau chiar în interiorul autoturismelor cetățenilor și au fost capturați și îndepărtați de jandarmi în mediul natural”, au transmis cei de la IJJ Gorj.

Jandarmii au făcut primele declarații despre acest caz. Ei spun că șerpii au avut o lungime de peste 150 de centimetri, ceea ce arată de ce oamenii au fost îngrijorați. Echipajele speciale de intervenție au ajuns de urgență la locurile indicate de cetățeni și au preluat șerpii. Unul dintre reptile, însă, nu a fost găsit.

Reprezentanții Jandarmeriei recomandă cetățenilor să nu se apropie în niciun caz de șerpi și să sune repede la numărul unic de urgențe 112.

„În situații similare, le recomandăm cetățenilor să nu se apropie de reptile și să solicite sprijinul instituțiilor abilitate prin SNUAU 112”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei, potrivit stirilekanald.ro.

https://www.stirilekanald.ro/serpi-mari-la-targu-jiu-20222998?utm_campaign=cross_parteneri&utm_source=wowbiz&utm_medium=wowbiz-hp-sus

Etichete
Comenteaza