Scene 18+! Ce făceau trei adolescenți în văzut tuturor, în timpul programului școlar

Scene 18+! Ce făceau trei adolescenți în văzut tuturor, în timpul  programului școlar

Două fete și un băiat au fost filmați în pline momente „erotice”, în parcarea unei benzinării. Șocant este că tinerii consumau alcool și fumau țigări.

Imaginile au fost surprinse zilele trecute, în jurul orei 12:00, la OMV-ul de pe Corneliu Coposu, în apropiere de Unirii. Două fete și un băiat au fost filmați în timp ce „pufăie” țigară după țigară, pe terasa benzinăriei, cu sticluțe de whisky pe masă, consumate deja, în văzul tuturor trecătorilor și, implicit, al angajaților de acolo.

În timp ce stau la șuetă, amuzați și într-o stare euforică, una dintre fete se așază în „poala” prietenei sale, într-o poziție demnă de filmele pentru adulți, și începe să o sărute pasional. Totul, în timp ce băiatul asistă amuzat, dar relativ uimit că ele sunt atât de dezinhibate.

În timp ce adolescentele își fac de cap, în aceeași scenă erotică, băiatul pleacă, trimis de una dintre ele, să mai cumpere alcool din benzinărie.

La fel de rapid cum a plecat, s-a și întors, căci vânzătoarea nu i-a oferit nicio sticluță, pe motiv că este minor.  Însă s-a văzut că ambiția lor nu are limite. Una dintre fete, probabil singura dintre ei trecută de majorat, se ridică de pe scaun și îl însoțește pe băiat, din nou, în benzinărie.

„Împuternicit” prin prietena sa, băiatul reușește să cumpere sticluța „magică” de whisky și se întorc împreună la masa unde-i așteaptă, ca la muzeu, ghiozdanele lor de școală. 

În continuare, fata care i-a așteptat pe cei doi să cumpere băutură se avântă să bea precum o adevărată „devoratoare” de alcool și dă peste cap, dintr-o înghițitură, tăria luată în urmă cu câteva secunde de prietenii ei.

La un moment dat, una dintre fete se așază pe scaunul poziționat cu spătarul în față și se apleacă în fața băiatului, într-o poziție cel puțin indecentă, urmărind să fie fotografiată de cealaltă fată.

Dezinvoltura și lipsa oricăror inhibiții arătate de elevi sunt cu atât mai șocante cu cât totul se întâmplă în miezul zilei, în fața tuturor, potrivit cancan.ro.

Comenteaza