O elevă de 18 ani a fost amenințată cu pistolul în clasă. Cum a intrat individul în școală

O elevă de 18 ani a fost amenințată cu pistolul în clasă. Cum a intrat individul în școală
| Foto: digi24.ro

O elevă dintr-un liceu din Cisnădie, județul Sibiu a fost amențată la școală. Un individ de 18 ani a intrat în sala de curs înarmat. Acesta care locuiește în același oraș cu tânăra, a fost reținut de poliție.

De față în momentul cumplit trăit de tânără au fost colegii ei și profesorul care își ținea ora. Imediat, cadrul didactic a sunat la Poliție, iar bărbatul înarmat a fugit din unitatea de învățământ.

Speriat, bărbatul de 18 ani a aruncat arma într-un pârâu din oraș, fiind ulterior prins de agenții din Poliție. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii şi liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

O elevă de 18 ani din orașul sibian Cisnădie a trăit momente extrem de dificile. În timp ce se afla la ore la liceul Teoretic ”Gustav Gundisch” din oraș, un bărbat de 18 ani a intrat în clasă și, în fața colegilor și a profesorului, a amenințat-o cu un pistol.

Din primele informații, individul în cauză este un fost coleg al fetei din clasa a IX-a, care, în prezent, ar avea probleme de ordin psihic. Mama fetei care a fost amenințată cu pistolul a dezvăluit acest lucru.

”Au fost colegi de clasă în a IX-a. Băiatul ar avea probleme psihice, nu vreau să mă pronunț ce probleme că nu sunt medic. Fiica mea era în picioare la tablă, la ora de matematică. Băiatul a intrat în școală fără să îl verifice nimeni, nu l-a verificat portarul.

A văzut-o pe ea în picioare și i s-a pus pata pe ea. Nu au nicio legătură. Fata mea are un iubit. Cu el nu a vorbit, nu îl cunoaștem mai mult decât că au fost colegi”, a spus mama fetei, conform Ora de Sibiu.

Tânărul, care este domiciliat în Cisnădie, a fost reținut miercuri de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Cisnădie.

Reținerea s-a dispus pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi a fost prezentat instanței care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

„În fapt, la data de 17.03.2021, în jurul orei 10:10, Poliţia Oraşului Cisnădie a fost sesizată telefonic de un cadru didactic al unui liceu din oraș, cu privire la faptul că în jurul orei 08:35, tânărul de 18 ani ar fi intrat într-una din sălile de clasă având în mână o armă aparent neletală, amenințând cu acte de violență o elevă”, a declarat, pentru sursa citată, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza