O elevă a fost sechestrată de un profesor, într-o sală de clasă. Colegele au surprins-o în ipostaze indecente

O elevă a fost sechestrată de un profesor, într-o sală de clasă. Colegele au surprins-o în ipostaze indecente
| Foto: observatornews.ro.

O fată de 15 ani din Ciolpani s-a îmbătat în timp ce era la şcoală. Un profesor ar fi închis-o în sala de sport pentru a o proteja.

O elevă de 15 ani a fost aproape de a intra în comă alcoolică după ce a consumat băuturi alcoolice în şcoală. Poliţiştii din Ilfov au deschis o anchetă după ce au apărut mai multe sesizări că directoarea a permis alcoolul şi că mai multe imagini din baia şcolii, cu fata dezbrăcată, ar fi apărut pe grupul lor de şcoală. Totodată un profesor ar fi ţinut-o o oră închisă în sala de sport.

Pe imaginile filmate în timpul "petrecerii" din clasă, mai multe eleve se aud cum se distrează pe seama fetei că nu face faţă băuturii. "Asta se face mangă. Noi rezistăm până la 4-5 pahare, dar asta de la 3 s-a îmbătat, de la două shot-uri şi un pahar băut gură cu gură", spune o elevă.

"În temeiul sesizării din data de 11 iunie a.c., formulată de membri ai Consiliului de Administraţie şi mai mulţi preşedinţi de clasă, din cadrul unei instituţii de învăţământ de pe raza judeţului Ilfov, poliţiştii Staţiunii Snagov au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, abuz în serviciu, acces ilegal la un sistem informatic şi lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate", a anunţat, miercuri, Poliţia Judeţeană Ilfov.

În urma cercetărilor, poliţiştii din Snagov au extins cercetările cu privire la alte trei infracţiuni, respectiv de pornografie infantilă, omisiunea sesizării şi act sexual cu un minor, potrivit observatornews.ro.

"Având în vedere cele de mai sus, la data de 23 iunie a.c., dosarul de urmărire penală a fost înaintat Tribunalului Ilfov cu propunere de declinare a competenţei materiale către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism", a precizat sursa citată.

La data întâmplării, poliţiştii din Ilfov spuneau că "au fost sesizați cu privire la introducerea și consumul de băuturi alcoolice, de către mai mulți elevi, într-o unitate de învățământ din comuna Ciolpani.".

Comenteaza